Kultur

Serieprat: Et dopselgende sykkelbud som får deg til å elske New York

Gir dopserien High Maintenance deg en god buzz, eller går den bare opp i røyk?

Mannen som knytter alle historiene i High Maintenance sammen blir kun omtalt som «the guy».
 • Cecilie Asker
  Avdelingsleder
 • Jonas Brenna
  Produsent / innkjøpssjef video
 • Einar Aarvig, filmjournalist

I High Maintenance møter en marihuanaselger fra New York som bruker dagene sine på å sykle rundt og levere dop til sine faste kunder. I hver episode blir vi kjent med livet til en ny kunde, og folkene rundt dem.

Serien begynte som en webserie i 2012, men ble plukket opp av HBO og har siden 2016 gått der. Den skal visstnok ha en veldig lojal fansskare, skal vi tro sosiale medier, men er den like bra som de skal ha det til?

Ukens epsiode kan du høre her.

Slik lytter du til Serieprat

En ukentlig podkast fra Aftenposten om TV-seriene alle snakker om akkurat nå. Med subjektiv synsing, sladder og serietips. I studio: Cecilie Asker, Jonas Brenna og Einar Aarvig. Produsent: Sandra Mørkestøl.

Du finner Serieprat der du hører på podkast:

 • Her er en lenke til podkasten i Itunes.
 • Her finner du Serieprat i Spotify.

I faktaboksen under finner du en enkel guide til hvordan du kan lytte:

Bruker du Iphone eller Mac?

Klikk på denne iTunes-linken og deretter på abonner. Da lastes nye episoder automatisk ned til Itunes på din mobil eller Mac.

Bruker du Android-telefon?

Besøk denne siden eller last ned en podkast-app på telefonen din (for eksempel «Acast»). Der søker du opp podkasten du ønsker å abonnere på og trykker «abonner». Du kan også sørge for at nye episoder lastes ned automatisk, i innstillinger.

Vil du lytte på datamaskinen?

Bruker du PC eller Mac, kan du lytte på denne siden eller klikke på Itunes om du har programmet installert. På mobil kan du laste ned en podkast-app (for eksempel «Acast»). Der søker du opp podkasten du ønsker å abonnere på.

Les mer om

 1. Podkast
 2. TV
 3. TV-serier
 4. TV-anmeldelser
 5. Serieprat