Kultur

Mari fra Sandeid ut av Idol

Mari Vestbø (17) fra Sandeid i Rogaland måtte reise hjem fra Idol som taper fredag kveld. Dermed er det syv finalister igjen.

Taperen selv tok det hele med fatning. Da var det verre med noen av dem som går videre. Spenningen fikk utløsning i tårer.

To av de fire dommerne mente Mari hadde gjort det dårligst. Den andre dommerne mente sto i fare for å ryke ut, Christian Stenseng (21) fra Haslum i Akershus, fant derimot nåde hos publikum.

Ikke nådige

Dommerne var heller ikke nådige mot Mari etter fremførelsen .

— Dessverre skorter det veldig mye på vokalen, sa dommer Tor Milde etter at hun hadde sunget «You keep me hanging on», en låt Kim Wilde gjorde kjent. Mari, som under hele konkurransen er blitt regnet som Idols rockealibi, fikk som vanlig ros for god scenefremførelse.

— Jeg vil takke alle som har stemt på meg. Dette har vært den beste tiden jeg har hatt i hele mitt liv, sa Mari etter at dommen hadde falt.

Mari måtte fredag sitte i stolen sammen med Christian og Erik Flaa fra Bærum. Også i tidligere runder har Mari havnet i stolen og risikert å bli stemt ut.

80-tallshits

Deltakerne sang denne gang hits fra 80-tallet, det tiåret alle deltakerne er født.

De syv deltakerne som fortsatt er med er Christian Stenseng fra Haslum, Tone Daniel Aaberge fra Sogndal, Jorun Stiansen fra Vennesla, Eva Weel Skram fra Sogndal, Erik Flaa fra Bærum, Cindy Hovde fra Sætre i Hurum og Alejando Fuentes fra Kristiansand.

Mari Vestbø ble trøstet av konkurrentene da hun ble stemt ut av Idol. Foto: Ørn E. Borgen / SCANPIX

Les mer om

 1. TV

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Bærum feia Hødd av banen

 2. FOTBALL

  Nok en forsvarstabbe straffet Nest-Sotra

 3. FOTBALL

  Barmen ga grei beskjed: - Jeg tar straffesparket

 4. SPORT

  Refses etter Norge-kampen: – Som å sette en døv til å være dommer i X Factor

 5. SPORT

  Ellertsen fikk gjennomgå under bittert Sandnes-tap

 6. FOTBALL

  Så sliten at han skjøt med krampe