Carina Dahl gikk rett inn på førsteplass med sin visetolkning

Det vanket godord fra anmelderne på «Stjernekamp»-deltager Carina Dahls fremføring av «Om du dro ifra mæ» – og nå går låten inn på førsteplass på iTunes.

Carina Dahl etter helgens fremføring av visesang i NRKs musikkreality «Stjernekamp».

Ifølge Dahls plateselskap Hells Bells Records går dessuten hennes trønderske tolkning av Odd Nordstoga-låten «Om du reiste din veg» – igjen basert på originalen til Lars Winnerbäck – inn på 22. plass på Spotify Norge.

Det er en studioinnspilt versjon som Carina Dahl slapp med så god respons, meldes det videre. Carina Dahl skriver på Facebook at hun får svært mange fine tilbakemeldinger på «Stjernekamp»-deltagelsen, og at det nærmest er «overveldende».

– Musikk er så sterkt og jeg er glad for at jeg turte å være så ærlig. Målløs og takknemlig over alle tilbakemeldinger, takker Dahl fansen i innlegget.

– Jeg føler at det viktigste jeg gjør nå i Stjernekamp er å vise unge mennesker at man aldri skal gi seg, og ikke bukke under for sånne meninger. Ikke velge bort drømmer fordi andre har en mening som ofte ikke har noe bunn. Ikke la de vinne, lyder det i innlegget, som har høstet mange likes.