Kultur

Låtene du bør sjekke ut denne uken

En solid bunke med hiphop og R&B. Vår anmelder Malin Kulseth har plukket ut ukens låter.

Tinashe står bak en av ukens beste låter.
  • Malin Kulseth
    Malin Kulseth

Tinashe – «Ride of Your Life»

Vi venter fortsatt på Tinashes andre album Joyride , og forhåpentligvis dropper det når som helst. På «Ride of Your Life» hotboxer hun hele kvartalet mens vi venter, og fansen tatoverer navnet hennes. Tinashe har potensial til å bli en stjerne av samme kaliber som Rihanna , og alle som kan bør få med seg konserten hennes på Sentrum Scene i slutten av april.

Hør ukens beste låter:

Miguel – Rogue Waves

Sist uke slapp Miguel en liten samling remikser av låten «Waves» , med bidrag fra blant annet Tame Impala og Travi$ Scott . Det mest uventede og mest vellykkede er versjonen med country-artisten Kacey Musgraves . Hun gir låten den oppriktige og naturlige sexappellen Miguel selv mangler, og bekrefter teorien om at Miguel gjør seg aller best i sidevognen til en kvinnelig vokalist.

Postiljonen – Reverie

Postiljonens andre album Reverie lever musikken deres videre i landskapet der vi tidligere hadde svenske Tough Alliance , og platen er overraskende bra. I likhet med Tough Alliance og noen av deres samtidige svenske kolleger lager Postiljonen musikk som høres ut som den har sin opprinnelse i Norden, men drømmer om å oppholde seg i Karibien.

Byr på sterke følelser:

Les også

Stilrent oppgjør

Kilo Kish – Reflections in Real Time

Reflections in Real Time er den LA-baserte Kilo Kish sitt debutalbum. Hun har flyttet til Los Angeles for å kunne konsentrere seg om musikken, og har nylig slettet Instagram-kontoen sin fordi hun ikke likte å føle seg som et brand. Kilo Kish vil være artist og musiker uten å distraheres for mye. Reflections in Real Time varierer fra moderne R & B til mer house-inspirerte låter, felles for alle låtene er at det høres veldig flinkt og litt streit ut, men tidvis veldig fint allikevel.

Ukendt Kunstner – Den Anden Side

Den Anden Side er tredje fullengder fra Danmarks beste R & B-duo, Ukendt Kunstner . Under Bylarm i fjor var de her sammen med album-aktuelle Sivas , som også gjester låten «Lige Nu» på det nye albumet. I fjor vant de hedersprisen på danske P3 Guld.

Viser musikalsk modenhet:

Les også

Følelsessterk minimalisme

Skepta, D Double E, Asap Nast – «Ladies Hit Squad»

Det er mye rart som skjer med britisk grime for tiden. Forrige uke ble Drake signert til Skeptas label Boy Better Know , uten at noen helt forstår hvorfor. I anledning Valentines Day slapp Skepta , grime-legenden D Double E og Asap Nast kvinnehyllesten «Ladies Hit Squad» , der Asap Nast egentlig bare høres ut som Drake, og det er ikke så lett å bli klok på det heller. Lykke til på det amerikanske markedet, folkens.

Paperboys og Finding Muzyamba – «Dance»

Det er ikke en ny begynnelse, bare en bedre slutt påstår Paperboys på sin nye singel «Dance» . Uten å si for mye om Vinnis solokarrière, er det usedvanlig avslappende å høre ham rappe på engelsk igjen, og det er gøy at de har fått med den fortsatt ganske ukjente unggutten Finding Muzyamba på låten.

— For Sony har businessen blitt viktigere enn Keshas liv og helse: