Svensk TV advarer Robinson-verstinger

SVT har fått nok av sex- og spritskandaler blant Robinson-deltagere. Nå deler kanalen ut gule kort.

Ekspedisjons-deltagerne Robban Andersson og Vincent Hamilton har begge fått et brev fra den svenske statskanalen der de anklages for å ødelegge programmets rykte.

— De burde takke oss i stedet, sier Robban Andersson til Expressen.

Robban hevdet nylig i samme avis at han og den norske Robinson-deltageren Marit Herstad hadde hatt "ville sexnetter" under innspillingen.

— Det var helt uvirkelig. Hun var en sexgudinne, sa Robban.

Ifølge Expressen var både TV-medarbeidere og andre deltagere vitne til at paret hadde sex i en bungalow. Marit Herstad har avvist Robbans påstander som løgn.

Men skandalene har stått i kø for de svenske Robinson-deltagerne. Under en fest på en bar i Jönköping før jul skal det ha tatt helt av. Robban skal ha dyppet penisen sin i en drink før han viste alt under et strippeshow, og helte sprit over brystene til en Big Brother-deltaker, slik at toppen hennes ble gjennomsiktig.

Nå har både Robban Andersson og Vincent Hamilton fått et advarende brev fra SVT.

— De skrev at vi ødela programmets rykte gjennom oppførselen vår, og at vi burde tenke oss om, sier Robban.

Gunilla Nilars avviser imidlertid at kanalen har sendt ut et slikt brev.

— Dette er hykleri. Gunilla burde takke oss i stedet. Seertallene er bedre enn noensinne. Noen hundretusen ekstra seere skrur helt sikkert på for å sjekke ut de tullebukkene de har lest om. Vi burde fått betalt av SVT, sier Robban.