Kultur

– Jeg var så redd at jeg ikke kan fortelle deg hva det smaker

Andreas Viestad forteller om da han spiste fluesopp, om hva som er feil med mat i skolen og hvorfor stylist Jan Thomas mener seg forgiftet på norske restauranter.

Aftensmaten fikk denne uken besøk av kokk Andreas Viestad (t.h.), som driver Geitmyra matkultursenter. Han diskuterte blant annet skolemat og kjendisstylisten Jan Thomas’ restaurantkritikk med Aftenposten-kommentator Joacim Lund. Programleder Carl Alfred Dahl var i et møte da bildet ble tatt. Foto: Torgeir Strandberg

  • Carl Alfred Dahl
    Carl Alfred Dahl
    Journalist

Kokkekjendis Andreas Viestad er gjest i denne ukens podcast, Aftensmaten.

Rundt om i verden, og i Norge, er Viestad kjent fra den engelskspråklige TV-serien «New Scandinavian cooking» som er sendt i mer enn 130 land.

Viestad har også utgitt mange kokebøker og har i en årrekke vært matspaltist i Dagbladet.

Viktig melding: Viestad fraråder folk å spise fluesopp med mindre de er helt sikker på soppen!

Hør tredje sending av Aftensmaten her:

To dager etter stortingsvalget fikk vi besøk av Sp-leder og tidligere matminister Trygve Slagsvold Vedum. Denne sendingen finner du her:

Les mer om

  1. Maten vår
  2. Podkast
  3. Mat og drikke
  4. Jan Thomas
  5. Sopp
  6. Kostholdsråd