Kultur

Første drive-in-konserten i Norden. Klovner i kamp var først ut foran 200 biler.

Bilene bidro med lys og jubel. På scenen sto heltente Klovner i kamp. – Jeg er helt lamslått, rørt, giret og har 180 i puls, sier en av gründerne bak Nordens første drive-in-konsert.

Klovner i kamp, her i form av Thomas «Fingern» Gullestad og Esben «Dansken» Selvig, var først ut i rekken av artister som skal opptre på scenen i Lillestrøm. Foto: Siri Øverland Eriksen

  • Harald Stolt-Nielsen
    Journalist

Det er ingen tvil om at underholdningsbransjen er inne i en tøff periode på grunn av koronaviruset. Konserter, festivaler og stand up er avlyst. Kulturlivet har nå flyttet seg til internett. Men onsdag kunne man igjen fysisk være til stede på konsert i Lillestrøm.

I underkant av 200 biler sto onsdag kveld vendt mot scenen på en parkeringsplass. Det er en meters avstand mellom bilene. På scenen sto rapgruppen Klovner i kamp. De spilte det som trolig er Nordens første «drive-in-konsert» på parkeringsplassen til Norges Varemesse på Lillestrøm.

Les hele saken med abonnement

Nyhetsbrev Annenhver uke deler Maren Ørstavik anmeldelser, tips og nyheter fra den klassiske musikkens verden, både i inn- og utland.