Kultur

Julia Roberts forlater «Homecoming»

Superstjernen spilte i høst i sin første store TV-serie

Julia Roberts i en scene fra «Homecoming» Amazon Prime

 • May Synnøve Rogne
  Film- og TV-anmelder

Julia Roberts spilte i høst i Amazon Prime-serien Homecoming, en mørk psykologisk thriller.

Nå skriver bransjebladet The Hollywood Reporter at Julia Roberts ikke kommer til å spille i sesong to av serien, men hun fortsetter som medprodusent sammen med serieskaper Sam Esmail.

Roberts skal ha signert kontrakt for kun en sesong av serien, skriver magasinet videre.

Det er ennå ikke kjent om det kommer til å bli andre store endringer i skuespillerstaben for sesong to. Ved siden av Roberts ble de store rollene spilt av Stephan James, Bobby Cannavale og Sissy Spacek. Hverken Amazon eller Universal Cable Productions hadde videre kommentarer til saken.

– Vi har gått en helt annen vei enn podkasten i sesong to. De første episodene holder seg tett opp til podkasten, men i siste del av sesong en tar vi en litt annen vei. Da jeg begynte å jobbe med serien hadde jeg bare hørt på de første seks episodene, og etter det tar vi serien i en annen retning, forteller Sam Esmail til The Hollywood Reporter.

– Jeg elsket podkasten

Homecoming markerte Julia Roberts første store rolle i en TV-serie. Aftenposten møtte henne i London i høst, og da fortalte hun at hun ikke var så opptatt av om det var film eller TV.

– Jeg er bare skuespiller. Om jeg spiller i film eller TV er ikke så farlig, så lenge rollen er god for meg, sa Julia Roberts i høst.

Homecoming er basert på en podkast med samme navn. Deler av handlingen foregår i et mystisk anlegg for hjemvendte krigsveteraner. Julia Roberts spilte Heidi, en av terapeutene som skal hjelpe soldatene tilbake til et vanlig liv.

– Jeg elsket podkasten. Den tok meg tilbake til den gangen vi satt og hørte på høytlesing av en bok, og så måtte vi forestille oss hva som skjedde. Jeg tror nøkkelen til min jobb som skuespiller er evnen til å forestille seg ting, sier Roberts.

Les mer om

 1. TV-serier
 2. Julia Roberts
 3. TV

Relevante artikler

 1. KULTUR

  Serieprat: «Konspirasjonsteoriene sitter løst i Julia Roberts første store TV-serierolle»

 2. KULTUR

  Hun ble stemplet som utdatert og kun tilbudt hjernedøde kjæresteroller. Så kom Reese Witherspoon kraftig tilbake.

 3. KULTUR

  «Bohemian Rhapsody» til topps i Golden Globe

 4. KULTUR

  Aftenposten kårer: Dette er de beste TV-seriene i 2018

 5. KULTUR

  «Game of Thrones»-skaperne inngår milliardavtale med Netflix

 6. KULTUR

  Anmeldelse: Podkasten om «Dirty John» sjokkerte og begeistret. Lykkes TV-serien med det samme?