Kultur

Simon Cowell brakk ryggen i ulykke med elsparkesykkel

Programlederen Simon Cowell (60) har brukket ryggen i en ulykke med sin nye elsparkesykkel ved hjemmet sitt i Malibu i California.

Simon Cowell endte på sykehus med brudd i ryggen etter å ha falt av sin nye elsparkesykkel.
  • NTB
  • Ingrid Åbergsjord

Britiske Cowell, som står bak TV-programmet «America's Got Talent», skulle opereres på et sykehus i Los Angeles lørdag kveld.

Cowell opptrer som dommer i programmet sitt og har også vært dommer i den britiske versjonen av programmet. Han har også vært med i «X Factor» og «American Idol». I tillegg står han bak artister som Westlife, Il Divo og One Direction.

Les også

  1. Bergen kommune tapte elsparkesykkel-saken – må betale 200.000 til Ryde

  2. Mange land har innført langt strengere restriksjoner for elsparkesykler enn Norge

  3. Elsparkesyklist kan få førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt på rødt

Roste norske Angelina Jordan

Angelina Jordan.

Da norske Angelina Jordan (14) opptrådte i «America’s Got Talent: The Champions» i februar, var Cowell dommer og skrøt henne opp i skyene.

– Det jeg elsket med dette, var for det første at du tok en risk. Det andre er at jeg kommer til å huske denne fremføringen i mange, mange år fremover. Du gjorde ikke det som de fleste normalt ville gjort. Denne låten er vel 40–50 år gammel snart? Men du fikk den til å fremstå ny og aktuell, sa Cowell ifølge VG.

– Du er et helt spesielt menneske, og du har gjort finalen veldig mye bedre ved at du virkelig har hevet nivået, la han til.

Les mer om

  1. X factor
  2. Elsparkesykkel
  3. American Idol