Kultur

Hillary Clinton har meldt sin ankomst til Sundance-premieren på serien om hennes liv

Hillary Clinton dukker opp på Sundance-festivalen 25. januar, der det blir premiere på dokumentarserien «Hillary».

Hillary Clinton stod på i valgkampen i 2016 - men tapte som kjent. Det dokumenteres i en ny TV-serie som følger henne i skjebnetiden.
  • NTB

Den fire episoder lange serien tar for seg Clintons mislykkede presidentvalgkamp i 2016, og inneholder blant annet tidligere upublisert materiale av Hillary Clinton så vel som intervjuer med ektemann og ekspresident Bill Clinton.

«Hillary»-regissør Nanette Burstein sier ifølge Page Six at hun fikk «frie tøyler til å stille selv de vanskeligste spørsmålene til Clinton».

Burstein og Hillary Clinton stiller ikke bare på rød løper under Sundance-festivalen: De er også klare for en spørsmålsrunde fra scenen.

«Hillary»-serien får premiere på strømmetjenesten Hulu i mars. Sundance-direktør John Cooper beskriver overfor Hollywood Reporter den som "et nyansert og mye mer personlig prosjekt, der man blir kjent med noen som person like mye som deres politiske liv".

Higher Ground, produksjonsselskapet til Barack Obama og Michelle Obama, er også klare med en film til Sundance – men det er uvisst om det tidligere presidentparet vil dukke opp på festivalen.