Galliano kjolefavoritt på Oscar-utdelingen

Oscarutdelingens kjolefavoritt viste høstkolleksjonen i Paris.

Modellene på catwalken i Diors høst- og vinterkolleksjon var fargerikt sminket. Designer John Galliano var tydelig inspirert av 60-tallet.

Se bildeserie fra Oscarutdelingen

Etter søndagens Oscar-utdeling i Los Angeles havnet flere av kjolene til designer John Galliano på anerkjente "Best kledte"-lister. Blant dem det amerikanske bladet People sin topp-liste.

Og den spanske designeren seiler i medvind.

Som sjefsdesigner for motehuset Dior viste han mandag sin høst— og vinterkolleksjon 2008/2009. Klærne var tydelig inspirert av det fargerike og sorgløse 60-tallet.

Se video fra

Stjerner så rødt

Skuespiller Cameron Diaz har lenge vært en tilhenger av designeren. På Oscar-utdelingen stilte hun i en av hans rosa silkekjoler.

Rødt var imidlertid den store kjolefargen i år. Flere av de mest kjente skuespillerinnene stilte i samme farge i år. Men tyske Heidi Klum fikk mest oppmerksomhet i sin omfangsrike Galliano-kjole.

Modell og "Project Runway"-programleder Klum stilte først i en rød kreasjon, for så å skifte til en sølvfarget minikjole til etter-festen som ble holdt av Elton Johns AIDS Foundation.

Klikk på bildene for å forstørre dem.

Cameron Diaz var en av prisutdelerne under årets Oscar-galla på Kodak-teateret i Los Angeles. Hun stilte i en pudder-rosa Galliano-kjole.
Heidi Klum vakte mest oppmerksomhet på den røde løperen. Selv om mange stjerner var kledt i rødt i år, var hennes Galliano-kjole helt spesiell.