Kultur

Se Hilma Nikolaisen live her

Byr på fandenivoldsk indierock i intimformat fra klokken 20.00

Hilma Nikolaisen spiller live på nett i kveld.
 • Robert Hoftun Gjestad
  Robert Hoftun Gjestad
  journalist

KLIKK HER FOR Å SE KONSERTEN LIVE

Se konsert med Hilma Nikolaisen live kl. 20.00

Hun har vært bassist i det hyllede rockebandet Serena Maneesh og var i mange år fast bassist for avdøde Anne Grete Preus. Men de siste årene har Hilma Nikolaisen også etablert seg som soloartist med to utgitte album, Puzzler i 2016 og Mjusic i 2018.

I kveld serverer hun sin lett støyende og stemningsfylte indierock med band fra scenen hos Kulturkirken Jakob. Konserten ser du på Jakobstrøm, Brakkesyke og her hos Aftenposten.

I dagene fremover skal Aftenposten i samarbeid med nettkonsert-arrangørene Koronerulling og Jakobstrøm fra Kulturkirken Jakob tilby dere en konsert pr. kveld.

Hilma Nikolaisen er som navnet tilsier en del av den svært musikalske Nikolaisen-familien, som blant annet også teller popsangeren Elvira samt rockebrødrene Emil og Ivar. Sistnevnte er nå vokalist i det internasjonalt anerkjente rockebandet Kvelertak.

I kveld skal vi derimot «into the mjusic» med Hilma Nikolaisen, som rett før jul i fjor også ga ut låten «White Season Blue».

Les også

«Når skal NRK ta ansvar for norsk musikk, om ikke nå?»


Andre konserter i kveld:

Datarock tar dressene på og spiller live på nett i kveld.

Stephen Ackles live fra Sentralen kl. 20.

Med sin rå stemme har Ackles i fire tiår år nå levd og dyrket sin lidenskap for rock ’n’ roll, gospel og blues. Enten med egen musikk, eller i show etter show der han hyller blant annet Erik Bye og Elvis.

Se konserten her.

Datarock på Verftet online music festival kl. 20.

Bergenske Datarock skulle egentlig vært ute på turné for å feire at debutalbumet er 15 år gammelt nå i april, men den gang ei. I stedet blir det energisk popfunkelektro fra Verftet i kveld.

Se konserten her.


 • Se søndagens fine konsert med visesangveteranen Jonas Fjeld her:

Les mer om

 1. Konsert
 2. Musikk
 3. Aftenposten
 4. Koronaviruset
 5. Koronerulling