Kultur

Serieprat: "Hvis det ikke vanker noen skuespillerpriser til Patricia Arquette for dette, så er det noe rart"

Patricia Arquette gjør muligens sitt livs rolle i fengslesdramaet Escape at the Dannemora.

Benicio del Toro og Patricia Arquette spiller fengselsinnsatt og fengselsansatt i Escape at Dannemora.
  • Lurer du på hvilken serie som skal bli din neste? Med Aftenpostens serienyhetsbrev får du håndplukkede anbefalinger annenhver fredag.
Nyhetsbrev Vil du ha film- og serietips rett i innboksen?

I fengselsdramaet Escape fra Dannemora møter vi drapsmennene Richard Matt og David Sweat, spilt av Benicio del Toro og Paul Danno.

De innleder begge et forhold til den fengselsansatte Tilly Mitchell, spilt av Patricia Arquette, som hjelper dem med å forsøke å rømme fra fengselet.

Serien er basert på en sann historie, og Serieprat-panelet får dermed muligheten til å fråtse i fengselshistorier. De setter også av rikelig med plass til å diskutere karakteren til Patricia Arquette.

Episoden kan du høre her.

Slik lytter du til Serieprat

En ukentlig podkast fra Aftenposten om TV-seriene alle snakker om akkurat nå. Med subjektiv synsing, sladder og serietips. I studio: Cecilie Asker, Jonas Brenna og Einar Aarvig. Produsent: Sandra Mørkestøl.

Du finner Serieprat der du hører på podkast:

I faktaboksen under finner du en enkel guide til hvordan du kan lytte:

Bruker du Iphone eller Mac?

Klikk på denne iTunes-linken og deretter på abonner. Da lastes nye episoder automatisk ned til Itunes på din mobil eller Mac.

Bruker du Android-telefon?

Besøk denne siden eller last ned en podkast-app på telefonen din (for eksempel «Acast»). Der søker du opp podkasten du ønsker å abonnere på og trykker «abonner». Du kan også sørge for at nye episoder lastes ned automatisk, i innstillinger.

Vil du lytte på datamaskinen?

Bruker du PC eller Mac, kan du lytte på denne siden eller klikke på Itunes om du har programmet installert. På mobil kan du laste ned en podkast-app (for eksempel «Acast»). Der søker du opp podkasten du ønsker å abonnere på.

Les mer om

  1. Podkast
  2. TV
  3. Anmeldelse
  4. Strømmetjenester
  5. Serial
  6. TV-serier
  7. Drama