Justin Bieber: «Olso» var «crazy»

Men både Bieber og crewet håper dagens konsert blir bedre, skriver de på Twitter i natt.

BIEBERTWEET-pPmvQ4OmVl.jpg

Justin Bieber var sent i seng etter den første av tre konserter i Telenor Arena tirsdag kveld. Ved 03-tiden i natt tvitret den 19-årige superstjernen om de første inntrykkene fra Oslo (som han riktignok staver «Olso»)

«Night 1 in Olso was crazy. Lets see if tomorrow can be even better. Thanks» , skriver Bieber på det sosiale nettstedet Twitter.

Han fortsatte med å poste (retvitre) meldinger fra fans utover natten. Han fortalte via Twitter-kontoen at han satt oppe og så morsomme Youtube-videoer, og ville ha tips fra fansen.

Natten på sosiale medier har imidlertid ikke gjort syvsover av kanadieren: Litt etter klokken 10 meldte Justin Bieber at han var klar for dag 2 i Oslo. Dermed er det fritt frem for byens horder av fans å starte jakten på idolet.

Vil ha mer lyd i salen

En av Biebers dansere på scenen, Johnny Erasme, tar i likhet med Bieber selv til orde for enda mer liv blant publikum i kveld, som blir den andre av tre konserter i Norge.

«Show 1 in Oslo was a great one! Felt the crowds energy the entire show! I wonder if tomorrow will be louder. Hmm.. ».

Dan Kanter, gitarist og musikksjef for Bieber, skriver etter showet:

«Awesome show in Oslo, Norway! So happy we have 2 more shows here!»

Flere fra crewet skrur opp forventningene til kveldens show, noe som kan tyde på at de synes det ikke var helt tilstrekkelig med liv og leven på Fornebu den første kvelden:

«Show 1 of 3 completed. It was so LOUD I can't even imagine it being louder tomorrow but I'm sure it will be» , skriver for eksempel Bieber-kompisen Alfredo Flores, som er fotograf og musikkvideoregissør.Også Flores melder litt seinere om at det er vanskelig å få sove i Oslo-natten.

Størst i verden

Biebers meldinger til omverdenen har enorm utstrekning: Med 37,7 millioner følgere har Justin Bieber flest følgere i verden på Twitter, etterfulgt av Lady Gaga, Katy Perry, USAs president Barack Obama på fjerdeplass og Rihanna på femte, ifølge Twittercounter.