«Squid Game» har 111 millioner seere globalt nå – er Netflix' største serie noensinne

Den sørkoreanske thrillerdramaserien «Squid Game» er blitt en enorm suksess for strømmetjenesten Netflix.

Netflix-serien «Squid Game» slår stort an i hele verden.

Som strømmetjenesten konstaterer i sosiale medier, blant annet på Facebook :

«Det tok over 10 år for Hwang Dong-hyuk å få laget Squid Game. Det tok bare 17 dager og 111 millioner fans globalt for at den skulle bli Netflix sin største serie noensinne».

Her er Park Hae-soo, Lee Jung-jae og Jung Ho-yeon i en scene fra den sørkoreanske dramathrilleren «Squid Game», som har truffet en nerve – med sin handling der økonomisk pressede mennesker spiller et dødelig barnespill for å unnslippe gjelden.

Netflix offentliggjorde mandag at «Squid Game» nådde ut til 111 millioner kontoer på verdensbasis, som så minst to minutter på serien, i løpet av sine første 17 dager.

Strømmetjenesten bruker ifølge The Verge å måle seriers slagkraft i en 28-dagers periode, og «Squid Game» var den første serien som passerte 100 millioner i dette tidsrommet.

Serien ligger på førsteplass som mest sette Netflix-serie i 94 land etter premieren 17. september, og det er alle land der man lager en slik toppliste. Den har også toppet i 21 dager i USA, noe som er ny rekord for en ikke-engelskspråklig tittel.