Kultur

Tiger King-parken stenges

Greater Wynnwood Exotic Animal Park, som er blitt kjent gjennom Netflix-serien Tiger King, blir stengt etter et tilsyn fra helsemyndighetene.

Carole Baskin i parken som er blitt kjent gjennom Netflix-serien Tiger King. Parken stenges nå av helsemyndighetene.
  • NTB

Den zoologiske hagen som tidligere ble drevet av Netflix-stjernen Joe Exotic, får ikke lenger ta imot gjester, melder CNN.

Det skjer etter at helsemyndighetene kom på tilsyn og fant ut at alt ikke var på stell i parken. Blant annet ble maten som løvene ble foret med, ikke oppbevart på en trygg måte.

Jeffrey Lowe som driver parken nå som Joe Exotic er blitt dømt til fengsel, skriver i en pressemelding at parken nå vil være kulisse for innspillinger av fiktive skildringer av hendelsene «Tiger King» baserer seg på.

Lowe anklager dyrevernsaktivister for å ha spionert på virksomheten.

– Min dyrepark har klart seg gjennom fem inspeksjoner uten anmerkninger. Nå har imidlertid dyrevernsaktivistene i Peta gjennom press og falske anklager vendt myndighetene mot meg, skriver han på parkens Facebook-side.

Les også

  1. TV-anmeldelse: «Tiger King» er virkelig ikke til å tro

  2. Dplay klar 22. mai med svensk dokumentar viet Joe Exotic – der Rick Kirkham snakker ut «usensurert»

  3. Du har sett ham i Tiger King. Nå forteller Rick Kirkham hva kameraene ikke fikk med seg: – Virkeligheten var gærnere enn showet

Les mer om

  1. Peta
  2. Netflix