Karakter 6 fra Aftenposten til siste episode av Skam: «Tørk Skam-tårene, tidenes beste norske TV-serie gjør det eneste rette»

Aller siste episode av Skam etterlater oss med en stor sorg, et sårt savn og sug etter mer. Det kunne ikke vært bedre.

I løpet av to år har Skam blitt den største norske TV-suksessen både innenfor og utenfor landegrensene gjennom tidene. Lørdag kveld sendes aller siste episode.
  • Cecilie Asker

Så er det altså over. En hel nasjon med Skam-fans har gruet seg til denne dagen. Med en storslått Eid-fest, hvor kjærlighetsbudskapet stod i fokus og hvor vi fikk en aldri så liten påminner om hvordan det hele startet, tok vi farvel med Skam-gjengen - trolig for aller siste gang. Det er lov å håpe at det dukker opp en post eller to i sosiale medier i etterkant. Det er jo tross alt i Skams ånd å avslutte denne seriefesten på samme plattform som den startet. Men på TV-skjermen er det nå over for godt.

Er du blant dem som sitter igjen med følelsen av at dette sluttet alt for brått? At Sana, Vilde, Noora, Chris, Eva, Jonas, William, gutte-Chris, Isak, Even, og alle de andre ikke fikk fortalt ferdig historiene sine? Da er du ikke alene. Men når hjertet brenner, røyklegges hjernen. Hvis du klarer å sortere deg gjennom alle de store følelsene blir det klart: Det går jo ikke an å fortelle ferdig historien til en gjeng tenåringer. Deres liv har jo bare så vidt begynt.

Les hele saken med abonnement