Kultur

Serieprat: «Konspirasjonsteoriene sitter løst i Julia Roberts første store TV-serierolle»

En av verdens største filmstjerner, Julia Roberts, har tatt steget fra filmlerretet til TV-skjermen.

Heidi Bergman (Julia Roberts) jobber som terapeut for et privateid militærselskap. Det skal snart vise seg at det er mer enn gode intensjoner som gjør at selskapet vil rehabilitere tilbakevendte soldater.
  • Cecile Asker

I sin seriedebut Homecoming møter vi Julia Roberts som terapeuten Heidi Bergman. Hun jobber for et privateid militærselskap, Geist, som behandler krigsveteraner med posttraumatisk stressyndrom. Det viser seg snart at arbeidsgiveren hennes ikke bare har rent mel i posen, og historien tar en ubehagelig vending.

Hvordan Julia Roberts gjør seg på den lille skjermen, hvilke forbindelser denne serien har til suksesserien Mr. Robot, og mer til får du vite i denne episoden.

Episoden kan du høre her

Heidi Bergman knytter et spesielt bånd til en av sine pasienter, krigsveteranene Walther Cruz.

Slik lytter du til Serieprat

En ukentlig podkast fra Aftenposten om TV-seriene alle snakker om akkurat nå. Med subjektiv synsing, sladder og serietips. I studio: Cecilie Asker, Jonas Brenna og Einar Aarvig. Produsent: Sandra Mørkestøl.

Du finner Serieprat der du hører på podkast:

  • Her er en lenke til podkasten i Itunes.
  • Her finner du Serieprat i Spotify.

I faktaboksen under finner du en enkel guide til hvordan du kan lytte:

Bruker du Iphone eller Mac?

Klikk på denne iTunes-linken og deretter på abonner. Da lastes nye episoder automatisk ned til Itunes på din mobil eller Mac.

Bruker du Android-telefon?

Besøk denne siden eller last ned en podkast-app på telefonen din (for eksempel «Acast»). Der søker du opp podkasten du ønsker å abonnere på og trykker «abonner». Du kan også sørge for at nye episoder lastes ned automatisk, i innstillinger.

Vil du lytte på datamaskinen?

Bruker du PC eller Mac, kan du lytte på denne siden eller klikke på Itunes om du har programmet installert. På mobil kan du laste ned en podkast-app (for eksempel «Acast»). Der søker du opp podkasten du ønsker å abonnere på.

Les mer om

  1. Podkast
  2. Julia Roberts
  3. TV
  4. TV-anmeldelser
  5. Anmeldelse
  6. Amazon
  7. Strømmetjenester