Kultur

Justin Bieber er tilbake

Med ti nye låter hver mandag i ti uker lader popstjernen opp til lanseringen av sin film <i>Believe 3D</i>.

Justin Bieber slipper ti nye låter gjennom ti uker i høst.
  • Robert Hoftun Gjestad
    Robert Hoftun Gjestad
    journalist

Filmen er en kombinert konsert— og dokumentarfilm fra ungguttens Believe -turné, som også brakte ham til en lett kaotisk uke i Norge i april.

Believe 3D ble vist første gang under filmfestivalen i Toronto i september, og kommer sannsynligvis på kinoer i desember som julefilm verden over.

  1. desember er satt som lanseringsdato på Biebers hjemmeside

Kjærlighetsballade

Låten Heartbreaker er første låt ute i serien Justin Bieber selv har kalt #musicmondays. Klokken 06.00 norsk tid, ved midnatt amerikansk tid, ble den sluppet for salg gjennom Itunes.

Låten er en real kjærlighetsballade, som ikke avviker mye fra det musikalske uttrykket kjent fra før.

— Det er en sang for folk som går gjennom hjertesorg - slik jeg gjorde da jeg skrev den. Det betyr så mye for meg å kunne dele hva det var, og hva jeg fortsatt går gjennom, med mine fans. Jeg er veldig stolt over denne sangen, og håper den gir mine fans litt innsikt i mitt hjerte, skriver Justin Bieber på sin egen hjemmeside.

Ti låter

De neste ni ukene kommer det så en ny låt hver natt til mandag. Den siste slippes 9. desember. Om låtene blir samlet til et helt album i desember, er uklart.

Den nye låten "Heartbreaker" gikk for øvrig rett inn på toppen av landets Itunes-liste bare timer etter at den ble sluppet mandag.