Paul McCartney skal gifte seg igjen

New Yorkeren Nancy Shevell blir Beatles-legendens tredje kone.

Paul McCartney (68) og Nancy Shevell (51) poserte for fotografene mandag denne uken under en tilstelning på Metropolitan Museum of Art i New York. I dag kom nyheten om at de er forlovet.

Paul McCartney har fridd og skal gifte seg med sin kjæreste gjennom fire år, Nancy Shevell, sier Beatles' tidligere talsperson, Stuart Bell, til nyhetsbyrået Reuters.

Bekreftelsen fra den London-baserte talspersonen kommer etter at en anonym kilde uttalte seg til People magazine tidligere fredag.

- Nancy og Paul skal gifte seg. Ringer og greier, veldig spennende. De har funnet kjemien, de er begge avslappede og optimistiske, sa kilden til bladet.

Styreverv

Shevell har vært gift i mer enn 20 år med advokaten Bruce Blakeman, en nær venn av tidligere New York-guvernør George Pataki. Det var Pataki som utpekte Shevell til vervet i styret i Metropolitan Transportation Authority.

Shevell er også vise-president i et lastebilselskap som faren hennes eier.

McCartney og Shevell ble først observert sammen på Hampton på Long Island senhøstes 2007.

Sterk kjærlighet

McCartneys første kone var den amerikanske fotografen Linda Eastman. Sammen fikk de tre barn, Mary, Stella og James. I tillegg adopterte Paul Lindas datter Heather fra et tidligere ekteskap.

Paret skal etter sigende kun ha vært en uke fra hverandre i løpet av det 29 år lange ekteskapet. Linda døde av kreft i 1998.

Fire år etter giftet han seg med den tidligere modellen Heather Mills, men ekteskapet endte med en turbulent og mye omtalt skilsmisse i 2008.

Paul McCartney har ett barn, Beatrice, med Mills.

Godtatt av Stella

Musikerens nye forlovede skal derimot være svært populær hos de fire voksne barna.

39 år gamle Stella McCartney, som angivelig skal ha avskydd Mills, har tatt Shevell imot med åpne armer og er «svært glad på sin fars vegne», ifølge en kilde.