I natt festet Jay-Z i Oslo

Nå går turen videre til Hovefestivalen i hans privatjet.

I kveld står hip hopens største stjerne på Hovefestivalens hovedscene.
Les også

Nå kommer sola til Hove

I kveld topper hip hop-legenden Jay-Z Hovefestivalens åpningsdag på Tromøya. Jay-Z ankom til Oslo lørdag kveld, og søndag kveld spiste han på restauranten Noode på Majorstuen, før han senere tok veien til utestedet Cosmo for å feste. Superstjernen holdt en relativt lav profil i hovedstaden, men dristet seg etter hvert ut i regnet.

Kjendistung kveld

Jay-Z ankom Cosmo i ettiden i natt, og slo seg raskt ned i det lukkede VIP-rommet White Room sammen med blant annet fotballstjerne John Carew, Kristian Kielling og Pia Haraldsen.Også kjente norske fjes som Mira Craig og musikkprodusent David Eriksen tok turen for å feste med Jay-Z, det samme gjorde redaktør Mathias Rødahl fra hip hop-magasinet Kingsize. — Jay-Z kom inn i lokalet og sto og så seg om i tre minutter før han satte seg ned. Rødahl forteller også at det var langt fra fullt på utestedet Cosmo, da stjernen festet der i natt.DJ og festarrangør Patrick Hauge, aka DJ Patski Love, var inne på VIP-området der Jay-Z festet.- Han gjorde dessverre ikke noe live på mikrofonen, men han var proff og hilste på alle som var der inne, forteller Hauge.

Uten Beyoncé

Ryktene har lenge gått om at Brooklyn-rapperen skulle ta med seg

Les også

– Beyonce og Jay-Z gifter seg

på skandinavia-turnéen, men r'n'b-divaen er ikke med til Oslo.— Han sto og rappet med på egne låter inne på Copsmo, og lot alle ta bilde med han. Jeg tror ikke akkurat Beyonce skal se de bildene, ler Hauge. Cosmo har ikke villet røpe hvor mye det har kostet å få Jay-Z til å kaste glans over lokalet. Ifølge VG skal Villa Pauli ha betalt mellom 150.000 og 200.000 kroner for en tilsvarende fest da hiphopens ukronede ener gjestet Stockholm sist uke.Superstjernen forlot Cosmo kvart på tre i natt.En av mange som gleder seg til kveldens konsert er

Ingen vet når han kommer

Etter et glamørst døgn i hovedstaden, tar raplegenden nå turen videre til naturperlen Tromøya utenfor Arendal i dag. Jay-Z vil ankomme stilmessig i sin privatjet på Kjevik flyplass i løpet av dagen, men selv ikke bookingsjef Toffen Gunnufsen vet når dagens hovedattraksjon ankommer sørlandet. - Han bruker sitt eget fly som en privatbil, så jeg vet ikke når han kommer. Mens ankomstiden for fly fra utlandet må bekreftes av flyplassen, er det større slingringsmonn for private innlandsflyvning. Etter planen skal Jay-Z gå på hovedscenen i kveld kl 22.15, og det er lagt ut 2000 ekstra billetter på grunn av den store interessen for rapmogulen. Vi kommer tilbake med bilder, anmeldelser og reaksjoner fra konserten!

Ordet på gata var lenge at verdensstjernen Beyonce skulle være med til Norge, men det er hun ikke.
Jay-Z har bygget sitt eget forretningsimperium, og reiser standsmessig når han gjester Norge.