Har snakket sammen om en tredje runde med «Exit»: – Det er en del mat i det miljøet fortsatt

NRK ser muligheter for sesong 3 av Exit, melder Kampanje.

Det går unna for gutta i «Exit».

Sist fredag slapp NRK andre sesong av «Exit» løs. Kringkasteren opplever de høyeste strømmetallene noensinne etter så kort tid for en dramaserie.

Totalt har 1,16 millioner sett første episode av sesong to – nærmere bestemt. 876.000 i NRK TV og 284.000 lineært på NRK1, der sesongpremieren ble vist sent lørdag. I alt har nær 700.000 benket seg for å se hele sesongen på NRK TV, ifølge Kampanje.

Mye vil ha mer – og det gjelder også «Exit»-seerne. Men NRK har ikke bestemt seg for om det blir ny sesong, opplyser dramasjef Ivar Køhn til bladet:

– Vi har snakket sammen og sagt at det finnes muligheter for det. Men nå har all konsentrasjon vært om sesong to, og så ser vi etter hvert og vurderer videre. Det viktigste for oss er at Øystein Karlsen som serieskaper mener det finnes flere historier som verdt å fortelle for en sesong tre, sier Køhn.

«Exit»-produsent Petter Testmann-Koch i Fremantle sier de har mer å gi i form av en sesong tre, men også han henger det på om Øystein Karlsen å «finne nok bærende historier».

– Det mener jeg vi skal klare. Det er en del mat i det miljøet fortsatt, sier Testmann-Koch til Kampanje.