Kultur

Fansen tror på Rybak

Den norske Grand Prix-klubben hadde Surferosa og Velvet som sine favoritter under den første delfinalen i årets MGP. Men den store favoritten heter likevel Alexander Rybak.

Morten Thomassen, Per Michael Tingvold, Espen Erling Mathisen og Valeri Kolstad i den norske Melodi Grand Prix-klubben tror ingen av kveldens deltakere går helt til topps i den nasjonale finalen. FOTO: ARVE HENRIKSEN Foto: Arve Henriksen

 • Forf>
 • <forf>arve Henriksen<

Et tredvetalls fans fra den norske Grand Prix var i kveld på plass i Kongsvingerhallen for å få med seg den første av i alt tre delfinaler i årets Melodi Grand Prix. Og entusiasmen var som vanlig stor hos de aller ivrigste, og av de syv som skulle i aksjon i kveld, hadde klubbens leder, Morten Thomassen, sine to klare favoritter.

— Surferosa går nok rett til finalen, de er store favoritter. Det er alltid en fordel å være kjent. Dessuten tror jeg Velvet går videre, det er en klassisk dansbar låt, sier Thomassen.

Han synes likevel årets låtutvalg ikke peker seg spesielt ut sammenlignet med tidligere år.

- Det er litt jevnt over, uten de helt store knallåtene som gir oss en wow-faktor. Her er det nok en del typiske radiolåter, som trenger et bra sceneshow for å kunne hevde seg. Uten det kan de nok komme til å slite, sier Thomassen.

Her er favoritten

Da årets låter ble sluppet, trommet Grand Prix-klubben sammen sine medlemmer og trillet terning. Og de fant fort sin favoritt.

- Det er kjempegøy at Wenche Myhre er med, hun har en erketypisk Grand Prix-låt, som får oss til å nynne til Save Your Kisses For Me med Brotherhood of Man. Men den store favoritten er likevel Alexander Rybak, han tror vi kommer til å representere Norge i finalen i Moskva, sier Thomassen.

Wenche Myhre skal i aksjon under den andre delfinalen kommende helg i Bodø, mens Alexander Rybak deltar i den siste delfinalen i Skien.

Relevante artikler

 1. KULTUR

  Uvanlig skjelven Rybak etter MGP-seieren: – Jeg klarer ikke helt å tro på dette

 2. KULTUR

  Distriktene ble droppet, MGPs delfinaler lagt til Fornebu: – NRK må skjerpe seg

 3. KULTUR

  Norge passerer Israel på oddsen

 4. A-MAGASINET

  Andre kaller det depresjon eller motløshet. Selv kaller Alexander Rybak det tankekjør.

 5. KULTUR

  Nå starter hardkjøret for Rybak

 6. A-MAGASINET

  Solgte bilen for å oppleve Eurovision-sirkuset