Her er 7 lure måter å få mer ut av Aftenposten-abonnementet ditt på

Vi i Aftenposten lever av og for våre abonnenter. Her er noen tips til hvordan du får mest ut av abonnementet ditt.

Kvinne med mobiltelefon

Brukerne våre kan i løpet av et år se frem til kritisk journalistikk, avsløringer og sterke personhistorier og portretter. Vi jobber først og fremst for dere som abonnerer – vi forsøker å gjøre papiravisen bedre hver dag og skape en av de beste digitale brukeropplevelsene vi kan for å gi dere som abonnenter nyanse, forståelse, innsikt og nye perspektiv.

Som abonnent får du tilgang til alle våre artikler, gode tilbud og eksklusive nyhetsbrev.

Så hvordan får du mest ut av ditt Aftenposten-abonnement?

1. Last ned Aftenposten-appen

I den nye appen får du alt vårt gode innhold med rask lasting og varslinger om de viktigste sakene. Du kan også velge hvilke varsler du ønsker å få. Slik justerer du på hvilke varsler du får i appen.

Last ned Aftenpostens nyhetsapp for Iphone her

Last ned Aftenpostens nyhetsapp for Android-telefoner her.

2. Del abonnementet ditt

Mine sider kan du under fanen som heter «Del ditt abonnement» oppgi e-post-adressen til den du ønsker å dele abonnementet ditt med. Da vil denne brukeren få samme tilgang til våre digitale produkter som du har.

3. Få nyheter, TV-serietips og siste nytt fra amerikansk politikk rett i innboksen

Meld deg på ett av våre nyhetsbrev og få mer fra Aftenposten på e-post, helt gratis. Mange av våre nyhetsbrev er også kun tilgjengelig for deg som abonnent.

Trenger du noe nytt å se på? Med nyhetsbrevet Serietips får du de beste anbefalingene annenhver fredag.

Lurer du på om Trump får fire nye år? Meld deg på vårt nyhetsbrev om amerikansk politikk, Veien til 2020, for oppdateringer fra vår USA-korrespondent, Øystein Langberg.

Eller noe helt annet?

Her kan du se alle våre nyhetsbrev.

4. Les papiravisen på nett kvelden før

Hver kveld klokken 22.00 publiserer vi neste dags papiravis i elektronisk format. Enten du leser på PC, telefon eller nettbrett kan du lese avisen digitalt akkurat slik papiravisen forlater vårt trykkeri i Nydalen.

Er det eldre aviser du gjerne skulle lest om igjen? Abonnenter har fri tilgang til vårt arkiv tilbake til 1860!

Last ned Eavis-appen for Iphone her.

Last ned Eavis-appen for Android her.

5. Lytt til Aftenpostens podkaster

Hver ukedag kan du lytte til Forklart, en nyhetspodkast fra Aftenposten som har som mål å gi deg kunnskap og forståelse for en aktuell sak.

Aftenpodden er en av Norges mest populære podkaster. I den møter du Aftenpostens sjefredaktør Trine Eilertsen, NTBs nyhetsredaktør Sarah Sørheim, politisk redaktør Kjetil Alstadheim og journalist Lars Glomnes.

Se alle våre podkaster her: https://www.aftenposten.no/podkast

Kvinne med mobiltelefon hører på podkast

6. Løs dagens kryssord og prøv deg på dagens quiz

Dagens kryssord finner du her. Ikke tid til et helt kryssord? Prøv dagens minikryss.

Hver dag kan du finne dagens quiz her.

7. Få gode opplevelser og rabatter

Aftenposten arrangerer flere live eventer hvert år som tar for seg høyaktuelle temaer som utenriks, klima, teknologi, byutvikling og kultur. Aftenposten Event ønsker å gi en ny og eksklusiv opplevelse til våre abonnenter. Som abonnent får du naturligvis tilgang på bedre plasser og unike rabatter. Se programmet her.

Som abonnent får du tilgang til en rekke gode tilbud og rabatter gjennom A-kortet. Vi jobber kontinuerlig med å skaffe gode og unike spesialavtaler som gjør at våre abonnenter får kraftige rabatter på eksotiske ferier, konserter, idrettsarrangement, kurs og designprodukter.

Se alle opplevelsene A-kortet kan gi deg her.