Hør Eva Weel Skram live her

Den folkekjære popartisten spiller kl. 21.00

Eva Weel Skram live på Aftenposten i kveld.

NB! LIVE-SENDINGEN ER AVSLUTTET. SE VIDEO MED KONSERTEN LENGRE NEDE I SAKEN.

Etter artistdebuten i Idol på TV 2 var 34-åringen Eva Weel Skram fra Sogndal i mange år sanger og frontkvinne i duoen Eva & The Heartmaker sammen med sin mann og gitarist Thomas Stenersen. Albumet Traces of You fra 2013 ble et høydepunkt.

Etter deltagelse i programmet Hver gang vi møtes i 2015 gikk hun solo, fortsatt med mannen på gitar, og skiftet til å synge på norsk. Slik har hun etablert seg som en folkekjær sanger, ikke minst gjennom albumet Finne Heim fra 2018.

I kveld synger hun live fra Sentralen i Oslo på Koronerulling og Aftenposten her:

I dagene fremover skal Aftenposten i samarbeid med nettkonsert-arrangørene Koronerulling og Jakobstrøm fra Kulturkirken Jakob tilby dere en konsert pr. kveld.

I januar var Eva Weel Skram også med 70-åringen Halvdan Sivertsen på scenen under hans jubileumskonsert i Oslo Spektrum. Hennes versjon av hans «Tom snart ti», spilt inn med KORK, er akkurat sluppet som single.

Les også

Vi trenger mer liv og røre i stuene våre | Cecilie Asker


Andre konserter i kveld:

Signe Marie Rustad live på nett i kveld.

Signe Marie Rustad på Brakkesyke kl. 21.

I den heftige bølgen av norske americana-artister er det én jeg synes at virkelig stikker seg ut: Signe Marie Rustad fra Elverum. Hennes When Words Flew Freely fra i fjor er et fantastisk album med sterke melodier og tekster.

Se konserten her.

Live at Under fra kl. 20.

En mer spektakulær scene enn den under havet hos restaurant Under skal man vel lete lenge etter. De neste tre dagene blir det konserter derfra, mot betaling. Onsdag kveld med artistene Myrull, Mats Eilertsen, Ingvild Koksvik og Stian Carstensen.

Se konsertene her.