Debatt

Dagens kortinnlegg, fredag 20. april

I dagens korte innlegg diskuteres lobotomi, biodiesel, styringspartiet Ap, hytteutbyggingen, presset mot ungdom og reglene knyttet til AFP-ordningen.
Debatt

Vi trenger et uavhengig barneombud

Et nytt barneombud skal utnevnes, men i prosessen risikerer vi et barneombud med sterke tilknytninger til Regjeringen.
Debatt

Dagens kortinnlegg, torsdag 19. april

I dagens korte innlegg handler det om plasseringen av Operaen, Jon Michelet, surrogati , det norske holocaust, elektrosjokk behandling og lederes arbeidstid.
Debatt

Polakkene har ikke ansvaret for dødsleirene

Å snakke om dødsleirer og polsk antisemittisme i samme setning er en alvorlig overfortolkning og forenkling, uforenlig med den historiske sannheten.
Debatt

Kort sagt, onsdag 17. april

Kritikk av Israel, elektrosjokkbehandling, menneskerettigheter i Kina og oppdatering av stridsvogner. Dette er dagens kortinnlegg.
Debatt

Dagens banksystem er som en gammel Nokia

Om bankene skal gjøre seriøse forsøk på å skape det samme som kryptovaluta skaper, må de både kannibalisere nåværende inntekter og risikere grunnlaget for sin eksistens; lisenser og konsesjoner.
SiD

Vil vi bare ha enere?

Si ;D-innlegg: Jeg er en av dem som driver med idrett, fordi det er noe som gir meg energi og glede. Kan vi ikke sammen være med på å bevare denne idrettsgleden?
Kronikk

En norsk helt er død

Forfatteren Jon Michelet var, akkurat som den norske folkesjelen, full av motsetninger.
Debatt

Dødsleirene var ikke polske

Mange hundre tusen polakker hjalp jøder å overleve krigen og holocaust med risiko for eget liv.
Debatt

Fem råd når det stormer rundt bedriften

Toppledere må bli vant til å ta beslutninger belyses i svart eller hvitt av mediene i etterpåklokskapens lys. Det er også ofte i det samme lyset deres avgjørelser blir vurdert politisk.
Debatt

Hva er problemet med hytteutbyggingen?

Vi vet for lite både om hva som faktisk foregår som følge av det «nye» hyttelivet og om hvilke virkninger dette gir for natur og samfunn.
Til toppen