Kommentar

En lesende arbeidersønns spørsmål

Hva er det som får deler av middelklassen og de som ellers preger det offentlige ordskiftet, til å snakke om «arbeiderklasse» som om det skulle være en sosiologisk raritet?
Debatt

Operahuset i Bjørvika trenger suksessen tradisjonelle klassikere gir.

Aftenpostens anmelder har sett på operasjef Annilese Miskimonns repertoar og konkluderer med at «Operaens program for neste sesong er lettere enn på lenge, men bør ikke bare være en pause fra virkeligheten.»
Kommentar

Nord-Korea ser til Iran

Dersom Trump trekker USA ut av atomavtalen med Iran, er det litt av et signal å sende før nedrustningssamtaler med Nord-Korea.
Debatt

Dagens kortinnlegg, fredag 20. april

I dagens korte innlegg diskuteres lobotomi, biodiesel, styringspartiet Ap, hytteutbyggingen, presset mot ungdom og reglene knyttet til AFP-ordningen.
Debatt

Vi trenger et uavhengig barneombud

Et nytt barneombud skal utnevnes, men i prosessen risikerer vi et barneombud med sterke tilknytninger til Regjeringen.
Debatt

Dagens kortinnlegg, torsdag 19. april

I dagens korte innlegg handler det om plasseringen av Operaen, Jon Michelet, surrogati , det norske holocaust, elektrosjokk behandling og lederes arbeidstid.
Debatt

Polakkene har ikke ansvaret for dødsleirene

Å snakke om dødsleirer og polsk antisemittisme i samme setning er en alvorlig overfortolkning og forenkling, uforenlig med den historiske sannheten.
Debatt

Kort sagt, onsdag 17. april

Kritikk av Israel, elektrosjokkbehandling, menneskerettigheter i Kina og oppdatering av stridsvogner. Dette er dagens kortinnlegg.
Debatt

Dagens banksystem er som en gammel Nokia

Om bankene skal gjøre seriøse forsøk på å skape det samme som kryptovaluta skaper, må de både kannibalisere nåværende inntekter og risikere grunnlaget for sin eksistens; lisenser og konsesjoner.
SiD

Vil vi bare ha enere?

Si ;D-innlegg: Jeg er en av dem som driver med idrett, fordi det er noe som gir meg energi og glede. Kan vi ikke sammen være med på å bevare denne idrettsgleden?
Til toppen