Debatt

Helsevesenet er problemet for transpersoner

I dag skammer vi oss over hvordan vi eksperimenterte med homofile, den gang vi trodde homofili var en psykisk sykdom og kunne behandles.
Debatt

Unge flerkulturelle er den nye skravleklassen

I 2010 måtte jeg nesten gi opp å finne unge med flerkulturell bakgrunn som var villige til å delta i den offentlige debatten. Nå er de blitt den nye «skravleklassen».
Debatt

Vil legge til rette for fremtidens mediemangfold

Regjeringen vil legge til rette for et mangfold av medier over hele landet. Da trenger vi en mediepolitikk som bidrar til nødvendig omstilling og innovasjon.
Kronikk

Fremtidsfrykt gir grobunn for tysk høyrepopulisme

«Integrer oss først», sier innbyggerne i det gamle DDR. Manglende jobbsikkerhet, aldersfattigdom og flyktningstrøm forklarer fremgangen for AfD.
SiD

Oslo er en mangfoldig by, og vi skal klare oss

Si ;D-innlegg: Det nytter ikke å si at det er ungdommer med utenlandsk bakgrunn som står bak vold og kaos i Oslo-skolen når de ikke har hatt de samme mulighetene til å lykkes.
Debatt

Hva er Høyres innvandringspolitikk?

Vi utfordrer Regjeringens største parti, Høyre, til å klargjøre sitt syn på en av vår tids store utfordringer.
SiD

Mitt samehjerte, min samiske identitet er forbanna

Si ;D-innlegg: Hvilken rett har du som en privilegert del av majoriteten, til å bagatellisere og dysse ned den grusomme historien til urfolk verden over?
Debatt

« Aftenpostens fokus på Jagland blir feil»

Europarådets generalsekretær Thorbjørn Jagland har i flere år vært engasjert i bredt anlagt diplomati på høyt nivå mot korrupsjon og mangel på rettsstat i Aserbajdsjan.
Kommentar

13 er bare et tall

Xi Jinping får sin legitimitet fra økonomisk vekst. Lavere vekst gjør ham mer autoritær.
Debatt

Kort sagt, torsdag 19. oktober

Oslo sør-satsingen, kutt i rettshjelp, pensjons-slippen, data-spådommer og Human Rights Services. Dette er dagens kortinnlegg.
Til toppen