Debatt

Dagens korte innlegg | torsdag 17. august

Dagens korte innlegg handler om valget av ny biskop i Oslo, bevaring i Kvadraturen, private helsetjenester og still krav til rusmisbrukere.
Debatt

Kort sagt, onsdag 16. august

DAB-radio, helsetjenesten, KrFs reformpause, kritikk av Aftenpostens « journalistiske knep», fraværsgrensen, tigging og privat kreftomsorg. Her er dagens kortinnlegg.
Debatt

Kort sagt, tirsdag 15. august

Risikable hamburgere, taxitakster, flyktninger som reiser til hjemlandet, polemikken i politikken, sakprosa, skolebibliotek, journalister og vinmonopol. Dette er dagens kortinnlegg
Debatt

Retorikk er politikk i praksis

Begrepene «retorikk» og «politikk» omtales nærmest som motsetninger, men i realiteten er politikken helt og holdent knyttet til retorikken.
Debatt

– Andre kvinner lot meg aldri være i fred

PRISVINNENDE NORSK DOKUMENTAR: "Kroppen min" er historien regissør Margreth Olin aldri trodde hun skulle fortelle. En historie om skam og selvforakt, en historie om hvordan Olin ble ekspert i å holde magen inne. (Regi: Margreth Olin)
Debatt

Dialog mot ekstremisme og radikalisering

Kampen mot ekstremisme og terrorisme kan ikke vinnes uten å bekjempe den hatefulle ideologien IS og andre terrororganisasjoner forfekter.
Debatt

Kort sagt, torsdag 10. august

Taxfreeordningen, trasévalget på Østfoldbanen, fraværsregelen, norske verdier og bydelssystemet. Dette er dagens kortinnlegg.
Debatt

SV og Rødt i samme takt

Rødt har forkastet revolusjonen og SV finpusser profilen som opposisjonsparti. Heldagsskole og noen prosenter i selskapsskatt er det som skiller sosialisme og kommunisme i 2017.
Debatt

Terrortrusselen rykker nærmere

Terrorangrepene som nylig skjedde i Manchester, Stockholm og London, minner oss på at denne type aktuelle trusler også kommer nærmere Norge.
Debatt

Kortinnlegg | onsdag 9. august

Dette er dagens korte innlegg: Filmstøtten, domstoler i grisgrendte strøk og InterCity-utbyggingen.
Debatt

Kort sagt, 8. august

Bistand, barnehijab og asylsøkere. Dette er dagens kortinnlegg.
Debatt

Kunnskapsministeren svikter friskolene

Friskolene får ikke finansiert husleiekostnadene. Det rammer elever, foreldre og norsk arbeids- og næringsliv.
Debatt

Legg ned hele bydelssystemet | Johnny Gimmestad

Oslo er ikke større enn at byen må kunne styres og administreres som en felles enhet, med like vilkår for alle som bor her, uansett hvilken del av byen de bor i.
Debatt

Taxfreeordningen er ikke meningsløs

Politikerne sørget for at norske penger gikk til norske flyplasser og norske arbeidsplasser da de innførte taxfree ved ankomst i Norge. Det er egentlig ganske genialt.
Debatt

EU tvinger islam på et motvillig Europa

På 1930-tallet var Aftenposten vennlig innstilt overfor nazismen. I dag er avisen vennlig innstilt overfor islam.
Debatt

Nei til turistskatt

Det trengs tiltak for å løse noen av utfordringene som følger med økt turisme enkelte steder. Løsningen er likevel ikke å innføre en egen turistskatt.
Debatt

Kort sagt, torsdag 3. august

Dette er dagens kortinnlegg: Frværsgrensen, giftig pedagogikk, tips-tull, Bygde-Norge og bistandspolitikk.
Til toppen