Tegnehanne: Fem filmer som oppsummerer påsken min

Jeg tilbragte påsken med familien dette året, og har valgt å oppsummere den med en rekke filmomtaler.

Høytiden som nettopp er tilbakelagt,  er på mange måter en psykologisk thriller.
  • Hanne Sigbjørnsen
Dette er et debattinnlegg. Eventuelle meninger i teksten står for skribentens regning. Hvis du ønsker å delta i debatten, kan du lese hvordan her.

Apokalyptisk thriller

Hanne er den eneste som ennå ikke er smittet av Sykdommen. Men hvor lenge holder immunforsvaret? Spoiler: Helt frem til den dagen hun må tilbake på jobb.

Komedie/Drama

Hanne er den eneste i Norge som ikke er på fjellet. I stedet for å reise opp selv, scroller hun Instagram om og om igjen helt til hun føler at hun er der.

Drama

Hanne må gjennom en rekke prøvelser, blant annet å observere foreldrene sine oppføre seg nøyaktig slik hun hater at hun selv oppfører seg. Hun må finne en måte å godta hvem hun er og akseptere denne metamorfosen hvor hun sakte, men sikkert blir til sitt opphav.

Dokumentar

Hanne snakker med alle hun kjenner om været. Den store gåten er: Når forsvinner snøen? Dette forsøker hun å finne ut av ved hjelp av synsing.

Psykologisk thriller

En kvinne (Hanne) tror at hennes store drøm går i oppfyllelse når hun får servert mat på sølvfat hele dagen lang. Men kan det bli for mye av det gode?