Vil du også bli en bestselgende forfatter? En vinner i livet? Her er mine beste råd!

  • Hanne Sigbjørnsen

Disse fem punktene har gitt meg det livet jeg lever i dag.

Dette er et debattinnlegg. Eventuelle meninger i teksten står for skribentens regning. Hvis du ønsker å delta i debatten, kan du lese hvordan her.

Ikke for å skryte, men akkurat nå i dette øyeblikket er jeg en av Norges mestselgende forfattere. Boken min har i skrivende stund ligget tre uker på bestselgerlisten. Og med min patenterte Vinnerformel kan du også oppnå det samme!

Disse diffuse livsrådene er utdrag fra mitt omreisende foredrag «Fra bunnen til bestselgerlisten» til 9999,- pr. person.

1. Gi opp!

Ikke alle prosjekter er verdt å fullføre. Jeg fullfører omtrent 70 prosent av ting jeg begynner på, og det har gitt meg det livet jeg lever i dag (eier av et enkeltmannsforetak og kjellerkontor i egen bolig).

2. Overtenk enhver situasjon!

Bare slik vil du nå det essensielle, lave nivået av selvtillit som kreves for konstant å søke validering hos andre gjennom eget arbeid.

3. Stå opp når du må, og aldri før!

Har du et barn som våkner på slaget 05:20, så står du opp da. Hvis det barnet er på ferie hos mormor og morfar, så ligger du i sengen til 13:02. Ingen faste rutiner er nøkkelen til suksess, fordi det er det som funker for meg, en person med suksess.

4. Sett ditt eget liv på pause!

Hvis livet blir litt for stress, trykk på pauseknappen.

... Og lag deg et nytt i livets spill, The Sims.

5. Spis sunt!

Men bare ett måltid pr. dag. De resterende måltidene kan være rent transfett, for du har jo allerede spist sunt den dagen. Dette har nok vært elementært for min karriere.

Lykke til!

Sjekk ut Hanne Sigbjørnsens Instagram og Twitter: @tegnehanne

  • Få med deg flere tegneserier og debattinnlegg – følg Aftenposten meninger på Facebook og Twitter