Change svarer Halvor Johansson: Du skal få flere kvinnekropper!

  • Beate Higley, administrerende direktør i CHANGE Lingerie Norge
Beate Higley, administrerende direktør i Change, er ikke enig i kritikken mot Sisterhood-kampanjen.

Halvor, kanskje vil du være med og plukke ut våre nye modeller?

Debatt
Dette er et debattinnlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning.

Komiker Halvor Johansson er forbannet. Han vil se flere kvinnekropper, men vil ha dem i alle størrelser og fasonger. Det vil vi óg.

Johansson likte ikke vår kampanje der vi lot fem bloggere snakke som sitt forhold til kropp, der budskapet var at alle er gode nok som de er og at vi kvinner må slutte å se etter feil hos oss selv.

Dessverre ser Johansson og også noen andre ut til å mene at de fem som frontet vår kampanje, så for bra ut til å ha negative tanker om egen kropp, til tross for at de fortalte noe helt annet.

Vi tror ikke vi skal sette noen i bås og definere at man må se sånn eller sånn ut for å kunne fortelle om misnøye med egen kropp. Men vi er helt enig i at mangfoldet bør frem.

Derfor er vi eneste undertøyskjede som faktisk har noe alle skal kunne føle seg vel i: Blant annet over 110 ulike BH-størrelser.

Derfor har vi eksperter i butikkene som veileder deg og hjelper deg å finne den perfekte BH i riktig størrelse. Derfor stiller vi også med vårt undertøy til Top Model sin curves-utgave denne høsten, der deltakerne er formfulle vakre kvinner, større enn hva som er «normalt» for en modell.

Og derfor spør vi nå våre egne kunder om de vil være våre neste stemmer (og kropper!). I høst skal vi velge ut fem ambassadører til å ta over stafettpinnen etter vårens fem bloggere, der vi vil vise det samme mangfoldet kvinnekropper som vi ser hver dag.

Og Halvor, kanskje du vil være med og plukke dem ut?

Følg Aftenposten meninger påFacebook ogTwitter


Mer om kampanjen:


Johanssons kronikk var den femte i erien Komikerkronikkene. Hver uke i sommer vil norske standupkomikere gå fra scene til kronikkplass. Det blir skarp samfunnskritikk og flere overraskende tema.

Først ut: Dag Sørås. Uke 2: Christer Torjussen. Uke 3: Sofie Frøysaa. Uke 4: Jonis Josef.