Er det bare jeg som lyver når butikkansatte spør om impregnering? | Tegnehanne

  • Hanne Sigbjørnsen

Nok en ting jeg ikke forstår.

Dette er et debattinnlegg. Eventuelle meninger i teksten står for skribentens regning. Hvis du ønsker å delta i debatten, kan du lese hvordan her.

Her om dagen kjøpte jeg nye sko, og da slo det meg hvor mye jeg lyver til ansatte i skobutikker.

Hver eneste gang jeg kjøper sko blir jeg forsøkt solgt impregneringskrem, og hver eneste gang sier jeg at jeg har det selv. Sannheten er at jeg aldri har impregnert noe som helst i hele mitt liv.

Les også

Seks ting Tegnehanne ikke skjønner seg på

Les også

Dette er Tegnehannes skamfulle hemmelighet: Jeg lever i Luksusfellen

Det er faktisk mer sannsynlig at jeg kommer til å bruke ordet «impregnert» på denne måten:

Enn denne måten:

Jeg er klar over hvor i-landsproblem dette er, men jeg har tilfeldigvis bare i-landsproblemer. Egentlig er det ikke et problem heller, bare nok en ting jeg ikke forstår. Hvorfor impregnerer ikke butikkene bare skoene sine der, hvis det er så viktig?

Dog mistenker jeg at dette er en slik ting som jeg har avfeid som unødvendig, men som ville gjort livet mitt mye bedre om jeg bare hadde gitt det et forsøk. Slik som med konseptet «regelmessige måltider».

For ikke å snakke om det beslektede fenomenet «trene litt oftere enn én gang i året».

Jeg ber hver dag om at jeg skal komme til samme konklusjon når det gjelder impregnering, men jeg kjenner meg selv godt etter hvert. Jeg har snart bodd 28 år i denne irrasjonelle kroppen.

Dermed vet jeg at frem til den dagen skobutikkene finner en måte å impregnere skoene på stedet, kommer jeg til å leve mitt liv uvitende om hvordan det er å ha vanntette sko.

På Twitter: @tegnehanne

  • Få med deg flere tegneserier og debattinnlegg - følg Aftenposten meninger på Facebook og Twitter