Lydtett skjold mot barnefamilier! Og fire andre sydenoppfinnelser verden trenger | Tegnehanne

  • Hanne Sigbjørnsen

Jeg ville reist til det hotellet som har dette.

Dette er et debattinnlegg. Eventuelle meninger i teksten står for skribentens regning. Hvis du ønsker å delta i debatten, kan du lese hvordan her.

Jeg er for øyeblikket på sydenferie i Hellas. Det er en chartret tur, så alt vi har behøvd å tenke på er hvilke solsenger vi skal velge i dag, og hva vi skal spise til lunsj og middag. All denne avslapningen og fritiden har ført til at jeg har funnet på et par ting jeg ønsker å ta patent på.

Det er ikke det at jeg direkte savner noe, men jeg har tenkt ut et par oppfinnelser som ville hevet ferien det siste avgjørende hakket.

Det første er:

1. Spray-solkrem

Alle dagene her nede begynner med at vi bruker det som føles som et århundre på å smøre oss inn med solkrem. Og hver kveld brukes til å inspisere hvor vi har slurvet med nevnte solkrem.

Så for å unngå begge disse scenarioene vil jeg lage en sånn dusj som spraytan-bransjen bruker for å spraye falsk brunfarge med, til å spraye solkrem i stedet. Jeg er faktisk litt overrasket over at dette ikke allerede eksisterer. Jeg ville reist til det hotellet som har dette.

En annen ting jeg føler kunne kommet godt med er:

2. Strandsokker

Fordi det mest plagsomme med hele stranden er all sanden. For det første er det ubehagelig å ha sand mellom tærne, og for det andre så føles sanden som å gå på lava, så varm er den.

Men det jeg kanskje har aller mest troen på, er dette neste produktet:

3. Lydtett skjold rundt barnefamiliene

Jeg liker barn.

Og jeg liker foreldre.

Men sammen former de den dødelige konstellasjonen som er barnefamilien, og den er jeg mindre fan av. Det er som at de suger til seg næring fra andre menneskers glede, som dementorer. Og biproduktet av fordøyet glede er en evig frustrasjon som er til å ta og føle på.

Det er kanskje en drøy påstand, men barnefamilier gjør alle situasjoner verre.

Og dersom et lydtett skjold er for mye å forlange (jeg vet jo ikke helt hvor langt vi har kommet med teknologien på denne fronten) så har jeg en annen, kanskje mer realistisk idé.

4. En dings som konverterer barnegråt til dyrelyder

Jeg tror den skal hete «WhaleCry», fordi den tar den alarmerende og vonde lyden som er barnegråt og gjør den om til avslappende hvalskrik.

Hvis også dette er utenfor vår generasjons teknologiske rammer, så ikke fortvil. Min siste idé er noe så enkelt som:

5. Barnefamilie-masker

Selv om vi må høre på de forvrengte skrikene og de passivt aggressive gryntene de sender hverandre, så MÅ vi ikke se dem. De kan maskere misnøyen, slik at vi andre slipper å forholde oss til den.

Hvis noen ønsker å utvikle ett eller flere av disse produktene er jeg åpen for et samarbeid.

Twitter:@tegnehanne

Få med deg flere tegneserier og debattinnlegg - følg Aftenposten meninger påFacebook ogTwitter