Det beste og verste innen rumpekirurgi og andre gavetips | Tegnehanne

  • Hanne Sigbjørnsen
Din beste venn får en genser hun kan vaske på alle programmer og som aldri trenger å bli strøket. Din fiende, derimot...

Her er mine beste gaveideer til dine venner – og fiender.

Dette er et debattinnlegg. Eventuelle meninger i teksten står for skribentens regning. Hvis du ønsker å delta i debatten, kan du lese hvordan her.

1. Ny blogger-rumpe

Til din fiende foreslår jeg å gi risikabel samlebåndskirurgi i Tyrkia, som advart mot av flere rumpeentusiaster og rumpekirurger. Ingenting ødelegger året som kommer som å være nødt til å sitte 7,5 time hver dag med puppeimplantater i rumpa.

Mens din venn derimot, bare fortjener det beste innen rumpekirurgi: En forbedret hollywood-rumpe. Også reklamert for som en «naturlig rumpe», paradoksalt nok. Fordi bare det beste innen rumpetrender er godt nok for din beste venn!

Nb! Denne gaven kommer med enkelte ulemper, som dårlig selvbilde, økonomiske og fysiske problemer. Men er veldig trendy! (Ikke gjør det.)

2. Et innrammet bilde av Greta Thunbergs Time-cover

Jeg bare antar at din verste fiende er en klimafornekter, og at dette bildet vil gi vedkommende en blodtrykksstigning på nivå med en islandsk geysir.

Til din beste venn kan du gi nøyaktig det samme, og hun vil føle håp og glede av tanken på at den nye generasjonen voksne er et skarpt lys i enden av en mørk, gubbete tunnel.

3. En vase

Til din verste fiende gir du en gigantisk vase, som vedkommende er nødt til å hente selv i et bilfritt sentrum.

Og til din beste venn gir du en helt vanlig vase, slik at hun slipper å sette alle blomstene sine i vannglass som en annen student.

Ingen kjøper vaser til seg selv, så dette er faktisk en perfekt gave, om jeg kan tillate meg å være seriøs et lite øyeblikk.

4. En genser

Til din verste fiende gir du en genser med svært kompliserte vaskeinstrukser. Helst bare håndvask. Vedkommende vil aldri vaske denne genseren, og ende opp med en av følgende scenarioer:

  1. Genseren blir bare skrot i klesskapet, men han vil aldri få seg til å kaste den siden den jo var en gave.
  2. Han vil gå rundt med skitten genser.

Dersom genseren i tillegg er en størrelse for liten, kan den regnes som psykologisk terror.

Din beste venn får en genser hun kan vaske på alle programmer og som aldri trenger å bli strøket.

På Twitter: @tegnehanne

  • Få med deg flere tegneserier og debattinnlegg – følg Aftenposten meninger på Facebook og Twitter