Meninger

En litt uheldig fjær kan fort bli til femti høns. Dette gjør du når uhellet er ute

  • Lene Hval

En litt uheldig fjær kan fort bli til femti høns, det vet vi yummimummies alt om.

Men når uhellet først er ute, gjelder det å finne frem sin INDRE INDIANER og plassere fjæren der den hører hjemme: i egen extension.

Husk! Det handler alltid om å SKINNE, selv når det ser som mørkest ut.

Eksempel 1:

Når du er invitert på Wild-vestkant-party og får høre (via bonusmoren til Hermine #løpendenebb) at mammaen til Mille har planer om møte opp i SAMME IT-KOSTYME som deg #indianerprinsesse.

Da gjelder det å ikke KASTE INN TOMAHAWKEN og gå for den litt tammere plan B (Gudinne med magisk yogamatte), men heller satse på å OVERSTRÅLE dem alle ved å KLINKE TIL med en spisset og extended version.

En slags MÅNESTRÅLE møter KIM KARDASHIAN møter TRIANA IGLESIAS #sexypocahontas.

OG HEY! Endelig fikk du bruk for både SKINNBIKINIEN du kjøpte etter x antall shots #ildvann på Ibiza i fjor og den ØKOLOGISKE DRØMMEFANGEREN fra Home&Tipies.

(Pluss at du fikk vist frem resultatet av all pilatesen) #dobbeltugh

Eksempel 2:

Når du skal levere på skolen og som vanlig kjører SUV-en #jernhesten HELT OPP til inngangsdøren.

Faktisk så langt opp at du må RYGGE for i det hele tatt å få opp bildøren.

Og i den forbindelse selvfølgelig klarer å SNEIE BORTI REKTOR #storehøvding, som surrer målløst omkring utenfor. (Hva driver han egentlig med, markerer revir?)

Da er det bare å svinge seg ut med Chanel-vesken #designerspydet først, kneppe opp pelsvesten og LEGGE SEG FLAT.

Helst oppå panseret, mens du med innlevelse forteller om en trøblete hverdag fylt med GLUTENALLERGI OG SJELDNE INTOLERANSER som gjør at Christopher Niels #vaklendespurv faktisk kan gå med LEAMUS PÅ ØYET EN HEL DAG hvis han blir utsatt for trekk før han har våknet skikkelig.

Eksempel 3:

Når du mistenker at personer i nær familie #egenstamme er i ferd med å planlegge en PRIVAT PHOTO-SHOOT, ta grep med en gang!

Litt innføring i GRUNNLEGGENDE STYLING er, uansett sjanger, aldri bortkastet.

Husk, et foto er et foto, og prinsippet er mer eller mindre det samme enten vi snakker DESIGNERICONS, CUPCAKES eller DICK-PICS #privatetotempels.

Først og fremst handler det om komposisjon. Dernest om å skape en stemning, finne egnet bakgrunn og sørge for best mulig lyssetting.

Og skulle bildene komme på avveie #ifiendenshender, er det jo alltids en trøst å vite at de i alle fall er RIKTIG LYSSATT. At din sønns edlere deler SKINNER, selv på de evig mørke jaktmarkeder #riseandshinebaby


Serieskaper Lene Hval står bak stripene om Nora Helmer, som du kan lese hver lørdag på Aftenposten.no.

Nora Helmer har også sin egen Facebook-side.

Fikk du forresten med deg forrige Tegnehanne-stripe?: Her er fire grunner til å skaffe seg en hamster

Les mer om

  1. Dollhouse