Meninger

Flere av bildene på Høstutstillingen burde få tittelen Utfordring akseptert. De oser jo trass og kjellerstue

I ukens stripe har Nora tatt på seg ansvaret for å skrive en anmeldelse av Høstutstillingen.

  • Lene Hval

Yummimummies har vært på HØSTUTSTILLINGEN, og Nora har lovet referat/anmeldelse til alle dem som var TVUNGET til å tilbringe helgen på yogaseminar, i særkullskonfirmasjon eller i triste cheerleadinghaller på steder (både) Gud og GUCCI glemte #herewego

Tjuhu art-mummies!

Da var Høstutstillingen den 129. i tallet krysset av, og for å si det sånn: til og med Milles bonusmor kan bedre enn dette. Og hun malte seg jo INN I ET HJØRNE allerede da hun møtte Milles far #kunstinvestoren i 2014.

(Som en liten kuriosa: nå har hun visstnok rotet det grundig til igjen, men det sparer vi til en flaske CAVA og litt fingermat på takterrassen, oki).

Men altså, å sette en INDIANERTIPI inn i en sal og PÅSTÅ at det er samtidskunst?

Ikke bare er tipi håpløst utdatert #veldig1840, men det er da virkelig MEDITASJONSPYRAMIDER #ikobber som er greia nå for tiden?

(Eventuelt daybeds med solseil hvis du er velsignet med egen strandlinje).

I alle fall ikke svart marmor og non-funksjonelle paintings hengt opp på vrangen #makan.

Den slags gjorde vi oss ferdig med på Vinderen (akkurat som bidet, karpedam og kappegardiner) for MINST to ekteskap siden #hvisikkeflere.

Spør du meg, burde flere av bildene vurderes for tittelen: UTFORDRING AKSEPTERT.

Det oser jo trass og klam kjellerstue av det meste #purepuberty.

Vet ikke juryen at det er edgy statementsitat i KORALL som gjelder (leser de ikke ELLE Interiør?)?

Eller litt UKLARE SKIKKELSER som skuer ut over hav og eng, gjerne med en FUGL FØNIX-ISH i horisonten?

Kunst som virkelig FITS YOUR MOOD #ogloungesofaibeige.

Dessuten, vi skjønner at kunstnerne ikke vil risikere å bli sensurert #zuckerbergfusert når de legger ut ARTFIES av fotokunsten sin, men likevel: å trekke NYLONSTRØMPEBUKSENE (?) godt over CHABLIS-HANDLESENE er vel å dra den litt langt #bokstaveligtalt og burde egentlig kvalifisere til utestengning på livstid.

BÅDE fra SOSIALE MEDIAS og HØSTUTSTILLINGEN. For ikke å snakke om det gode selskap.

Et par tips fra oss kjøpesterke mummies: Hva med å innføre en årsenhet i elementær PHOTOSHOPPING på Kunsthøgskolen, eller sende hele hurven på seminar i hvordan TEGNE EN HÅND (med løsnegler, allianse-ring og french manicure)?

Så kan vi jo ta det derfra.

For oss begynte det nemlig ikke Å SVINGE før vi i samlet flokk tok en liten avstikker innom «ladies room» for å pudre cleavagen.

ARI WAS HERE sto det lekkert kalligrafert på veggen #ibåsenbehntfrem. Noe som faktisk var det eneste med LITTEGRANN HOLD (og snev av statement) på årets utstilling.

Ifølge mammaen til Hermine (og nå kommer det nok en kuriosa, denne gang for feinschmeckere) var nemlig EN VISS BONUSMOR en snartur innom der med nevnte påfugl etter vernissasjen forrige helg #nåsnakkervifingermatogcavadere #terningkastsex

Sees på takterrassen <3

Serieskaper Lene Hval står bak stripene om Nora Helmer, som du kan lese hver lørdag på Aftenposten.no.

Nora Helmer har også sin egen Facebook-side.

Her er noen av våre favoritter blant stripene hennes:

Fikk du forresten med deg forrige Tegnehanne-stripe?: Jeg har sagt opp jobben som sykepleier. Dette er pasientene jeg ikke kommer til å savne

Les mer om

  1. Dollhouse