Ikke før har du satt Teslaen til ladning, kippet av deg flipp floppene og logget deg på hverdagen, så er de der: KRYPENE som kommer når sommeren er på hell.

Dette er årets mest irriterende #latesummerbugs :

Stankelben/pinnedyr.

Habitat: Treningssentre: Står på første rad. Har antageligvis stått der hele sommeren og overlevd på en diett av svettedråper, likes og mascaramarinerte mårhårsvipper.

Lene Hval

Til trøst: Chablis smører kroppen og gjør at en ikke KNEKKER SÅ LETT når høsten først setter inn. (Dessuten er det lettere å lagre enn likes #chablishandles)

Flittige maur.

Habitat: Hytta: Har brukt ferien til å høytrykksspyle svabergene, male annekset og bygge platting (i Kebony). Skal ned igjen nå til helgen for Å KITTE vinduene OG SMØRE FRUEN. Benytter selvfølgelig anledningen til å lufte HEKKLIPPEREN når de likevel er hjemom en tur #greitmedaltsomergjort

Hissige veps.

Habitat: Sosiale medier: Har ennå ikke hatt mulighet til å STIKKE på ferie, fordi de har drevet valgkamp eller sørget for kommentarfeltene når ALLE ANDRE har latt HUMLA SUSE.

Lene Hval

Er derfor etter en lang sommer ILLSINTE på dem som (uten å mukke) har STUKKET på ferie både i øst og vest (spesielt i øst). Uten å pakke med seg hverken brunost, vafler eller jordbær #norske

Har derfor en BRODD I SIDEN til de aller fleste.

Råd: Blir du stukket, fjern brodden og kok suppe på den #norskkjerneverdisuppe

Snok (Fabian von Silkeskjerf).

Habitat: Bak hekken: Ligger og lurer. På når du har tenkt å gå til anskaffelse av robotklipper #finansgeit. Hva planene EGENTLIG er med sydveggen og om du ikke LIKE GODT kan ta furuen når #polakkene er så godt i gang #gifttunge

Lene Hval

Spyfluer.

Habitat: Facebook: Har vært jorden rundt på åtte dager, på øyhopping i Stillehavet samt på Trollpenisen med de fineste. Har dessuten gått Trollstigen på tvers, Trolltungen i sømmene og har i tillegg hatt kvalitetstid med Trollungene. Som om ikke det er nok er de fremdeles lykkelig gift #realsummerbugs.


Serieskaper Lene Hval står bak stripene om Nora Helmer, som du kan lese hver lørdag på Aftenposten.no.

Nora Helmer har også sin egen Facebook-side.

Fikk du forresten med deg forrige Tegnehanne-stripe?: Jeg kategoriserer begrepet «livscoach» med «healer», «sosiale medier-ekspert» og «holocaustfornekter»

Dollhouse-skaper: Finnes mange som Nora på CC Vest Skaperen av Dollhouse-serien, Lene Hval, forteller at hun får inspirasjon i nærområdet når hun skal raljere med vestkanten. Hun innrømmer at hun til tider også møter seg selv i døren.