Meninger

Se opp for stankelbein, snok og spyfluer. I disse dager svermer de!

  • Lene Hval

Ikke før har du satt Teslaen til ladning, kippet av deg flipp floppene og logget deg på hverdagen, så er de der: KRYPENE som kommer når sommeren er på hell.

Dette er årets mest irriterende #latesummerbugs :

Stankelben/pinnedyr.

Habitat: Treningssentre: Står på første rad. Har antageligvis stått der hele sommeren og overlevd på en diett av svettedråper, likes og mascaramarinerte mårhårsvipper.

Til trøst: Chablis smører kroppen og gjør at en ikke KNEKKER SÅ LETT når høsten først setter inn. (Dessuten er det lettere å lagre enn likes #chablishandles)

Flittige maur.

Habitat: Hytta: Har brukt ferien til å høytrykksspyle svabergene, male annekset og bygge platting (i Kebony). Skal ned igjen nå til helgen for Å KITTE vinduene OG SMØRE FRUEN. Benytter selvfølgelig anledningen til å lufte HEKKLIPPEREN når de likevel er hjemom en tur #greitmedaltsomergjort

Hissige veps.

Habitat: Sosiale medier: Har ennå ikke hatt mulighet til å STIKKE på ferie, fordi de har drevet valgkamp eller sørget for kommentarfeltene når ALLE ANDRE har latt HUMLA SUSE.

Er derfor etter en lang sommer ILLSINTE på dem som (uten å mukke) har STUKKET på ferie både i øst og vest (spesielt i øst). Uten å pakke med seg hverken brunost, vafler eller jordbær #norske

Har derfor en BRODD I SIDEN til de aller fleste.

Råd: Blir du stukket, fjern brodden og kok suppe på den #norskkjerneverdisuppe

Snok (Fabian von Silkeskjerf).

Habitat: Bak hekken: Ligger og lurer. På når du har tenkt å gå til anskaffelse av robotklipper #finansgeit. Hva planene EGENTLIG er med sydveggen og om du ikke LIKE GODT kan ta furuen når #polakkene er så godt i gang #gifttunge

Spyfluer.

Habitat: Facebook: Har vært jorden rundt på åtte dager, på øyhopping i Stillehavet samt på Trollpenisen med de fineste. Har dessuten gått Trollstigen på tvers, Trolltungen i sømmene og har i tillegg hatt kvalitetstid med Trollungene. Som om ikke det er nok er de fremdeles lykkelig gift #realsummerbugs.


Serieskaper Lene Hval står bak stripene om Nora Helmer, som du kan lese hver lørdag på Aftenposten.no.

Nora Helmer har også sin egen Facebook-side.

Fikk du forresten med deg forrige Tegnehanne-stripe?: Jeg kategoriserer begrepet «livscoach» med «healer», «sosiale medier-ekspert» og «holocaustfornekter»

Les mer om

  1. Dollhouse
  2. Sommer