Meninger

Hvem vil bli avslørt som en som googler billigste billett til Granca? Slik holder du din virtuelle sti ren.

  • Lene Hval

Ingen tvil, Mark Z #facehunk og Pichai #mrgoogleman ser deg.

Og hvem vil vel bli avslørt som en som går med hold-in-truser, googler etter billigste billett til Granca #fattigmannsmarbella eller surrer rundt på Sagene?

Sørg derfor for å holde din virtuelle sti gullende ren.

– Gjør det til en vane å slå av mobilen hvis du er utenfor Ring tre.

– Vær BEVISST hva du googler. Messinghåndtak og nye designerstoler til hagestuen er greit. Det samme er ekstrautstyr til Tesla, flaggstang og au pair.

Lurer du på hva slags UTSLETT du har fått nedentil eller hvor lang tid lus bruker på å FORDOBLE seg, bruk mobilen til Torvald #eksmann.

– Hvis Celines yoga & chabby chic legger ut et FRESHT INNLEGG med danderte yogamatter, yoniegg og duftlys og ber deg dele, like siden og skrive NAMASTÈ i kommentarfeltet, ikke nøl!

Skygg derimot banen hvis Kiwi har lagt ut en FIRST-PRICE-FORUNDRINGSPAKKE og ber deg skrive TRUSEINNLEGG #ufresht.

– Ta alle tester som ender i gøyale konklusjoner som: Hvis livet gir deg sitroner, be au pairen finne frem tequila #tjuhu.

Hold deg unna ALT som viser hvordan du ville sett ut som DINOSAUR, SKALLET eller (omg) MOREN DIN.

– Er du i Bygdøy allé for påfyll av nye mårhårsvipper, sjekk ALLTID inn et sted på veien. Helst med passion og hashtags: Nora føler seg velsignet på – Fjelberg #bestetrøffeltapenadenintown #loveit.

– Er du derimot UNDERCOVER på KappAhl eller lignende #favelastores, la deg aldri lure av Ta-tre-betal-for-to-hold-in-truser #medlemsfeller. Sørg for å holde deg LANGT UNNA overvåkingskameraene, betal ALLTID CASH og kom deg RASKT ut igjen. Eller send Joy #aupair.

– Stikker du innom YR, sjekk SAMTIDIG været i Marbella, på MåHafjell og Hvasseste Hvasser #hotlodges. Mens du er i gang, send gjerne en message til mammaen til Mille som er YOGA-FAST i Fort Lauderdale #nyt

– Får du AKUTT BEHOV for å ta en selfie i vårsolen, pass på at du befinner deg i riktig bydel. Det KAN være lekkert med en rustikk port som bakgrunn for Birkin-bagen, men vær klar over at VINTAGE blir porten først hvis den befinner seg på Frogner.

På Sagene blir den bare GAMMEL OG RUSTEN. (Akkurat som folkene).

Og, helt til slutt: ikke glem at det finnes EN EGEN PLASS PÅ GOOGLE for yummimummies som ikke «LIKER» hverandre på nett <3 #lykketil

Serieskaper Lene Hval står bak stripene om Nora Helmer, som du kan lese hver lørdag på Aftenposten.no.

Nora Helmer har også sin egen Facebook-side.

Fikk du forresten med deg forrige Tegnehanne-stripe?: Å være pasient er vanskelig, og det er mange fallgruver. Her er fem trinn til hvordan du gjør det riktig.

Les hele saken med abonnement