En julekule varmt! Nora debriefer jul og nyttår.

«Hvis du ikke går i toppturfellen, men passer deg for den, er det store sjanser for å feire jul igjen (hei sann og hopp sann og falle ...)»

Det startet med tidenes rococotullball #parringskomplott: Hvorfor fikk Iver Ralph #gromgutt Bibben «bolla» Bahr (28) som borddame? Hadde det noe å gjøre med at Venche Vinke Lanche (19) feiret jul hos bonusfar i Bern?

Så fortsatte det med en kinkig chaletchallenge: For hvor legger man egentlig au pairen når hytta er oppgradert til chalet, og man ikke lenger disponerer anneks? På garasjeloftet, bak smøreboden, i fotenden?

Gaveskuffelse 1 og 2

Deretter gikk det rett i gaveskuffelse nummer 1: Få menn er tankelesere.

De fleste er helt vanlige nisser som må ha det meste inn med sølvskje. Sa du (nærmest i affekt) at du ønsket deg randonnéski, fikk du antagelig det. Og ikke engang en bitte liten hard pakke fra Thune.

Årets julekule oppstår gjerne femtedag når det er bobler og baluba hos Von Silkeskjerfs på Puddersnuten, og du forsøker deg på paljetthylsteret fra Ganni ... Her er det én ting som gjelder: Holde pusten ut året! Det er uansett ikke mange dager igjen.

Gaveskuffelse nummer 2 er når du gir en «indoor skydive»-opplevelse #giftoftheyear til mammaen til Mille, og får en digital romjulsgeit tilbake ... Heldigvis er resirkulering det nye badesaltet. Gled deg over at neste års pakke allerede er i boks!

Randonné-retrett

Det er absolutt ingenting galt ved å bli hentet ned med helikopter fra Nibbi #nyttårsnuten! Det kan skje den beste.

Noen tar helikopter opp på topper, andre trenger helikopter for å komme seg ned. Verre er det ikke. Noen liker moren, andre datteren. Ish. Selv om det i høytider kan virke som om døtre leder noe an. (Spesielt i nedoverbakker.)

NB! Det blåser på toppene! Vikler skifellene seg inn i hairextensionen, ikke prøv å fjerne dem på egen hånd. Gå til en kyndig frisør, helst med spesialkompetanse på sprø tupper/ustabile alpinmummies, og få hjelp til å rydde opp i flokene.

Godt nytt (h)år!

Serieskaper Lene Hval står bak stripene om Nora Helmer, som du kan lese på Aftenposten.no. Nora Helmer har også sin egen Facebook-side.