Råd til mann (50-ish) i førjulstiden

Husk: Det hjelper ikke med aldri så diger klokke hvis tiden har løpt fra vitsene dine!

Det er frislipp på mann (50-ish) #fjøsnisser i disse dager. Blant blinkende plasttrær og horete julekuler raller de rundt med stive blikk, dumme slips og klokker digre som adventsstjerner. Uten at det nødvendigvis hjelper særlig på timingen. På tide med noen «basic» førjulsråd fra to damer med lav utringning:

Selv om borddamen din muligens er født med sølvskje i munnen (og derfor har tilgang til en del ekstradeler), er hun ikke, tro det eller ei, særlig begeistret for kakegaffel i cleavagen.

Og hvis så likevel skulle skje: Ikke send SMS dagen derpå hvor du beklager hvis hun føler seg såret, etter at du likevel (skulle du sett) tok feil av henne og desserten #sweetlittleplumpudding.

Vær også klar over at en digital jingelbell #dickpic hverken regnes som utropstegn eller emoji. Eller på noen måte er formildende. Selv ikke i julebordstiden.

Ja da, ja da, vi vet at det snart er første søndag i advent. Likevel, som sagt, ingen grunn til å dra frem hverken staken ...

... eller den vitsen onkel Gøyal hadde som glansnummer mellom riskremen og nissepjolteren hver julekveld på tidlig 80-tall #justdropit.

Husk: Det hjelper ikke med aldri så diger klokke #patekphilippepower hvis tiden har løpt fra vitsene dine!

Flott hvis du også kan si ifra til andre fjøsnisser med enda dyrere klokker, når de prøver seg på billige poenger #watchplaining.

Når det er sagt, skal det mye klokke til for å veie opp for brune sko til mørk dress, sprikende skjortebryst og høyvannsbukse #fjøsnissecouture.

Og dersom du i tolvdraget skulle være i tvil: Ja, den brune Gucci-loaferen #nissetøffelen i trappen er din. Nei, slips rundt hodet får deg ikke til å ligne Keith Richards.

Heller ikke hvis det er formet som en laks. Spesielt ikke hvis det er formet som en laks! Faktisk anbefaler vi en slags «utrygg grunnrenteskatt» på alle fjøsnisser som raver rundt i bybildet med slips rundt hodet: 80 prosent påslag på alle Jäger-shots etter midnatt!

Hvis du synes disse rådene lukter surkål, svidd tofu #hipstersvor og/eller dårlig oppdrettsvits (stryk det som ikke passer), er du muligens for utdatert til å være på byen og bør holde deg på trygg, uironisk grunn hjemme hos nissemor resten av førjulstiden. Pst: Vi stikker innom med loaferen til uken.