Meninger

Elsk hvem du vil! Så lenge hen ikke er chubby, har dårlig stil eller er sjaman.

NB! Freshe NHH-studenter, lekre nabofruer og andres ektemenn er godt innenfor.

 • Lene Hval
  Serieskaper

Velkommen til Pride på Oslo Vest!

Program lørdag:

Kl. 07.00: Felles flaggheising av regnbueflagget. Ta ned familievimpelen og benytt sjansen til en omgang i maskinen #rosavasking.

Kl. 10.00: Hvordan få til flerfarget fondant med bare naturlige råvarer #økomacarons. NB: Kun for au pairer.

Kl. 11.00: Ønsker du fallos-fasong på tujaen? Finn Schjøll tegner og forklarer.

Kl. 12.00: Å komme ut av skapet vs. ekteskapet. Nora Helmer i debatt med (bl.a.) Fabian von Silkeskjerf jr. Handler det i bunn og grunn om hvor mye du får med deg på vei ut? Av paljettstash og designersko-ish? Snakker vi egentlig om et gedigent walk-in-closet eller bekmørk faenskap? Kjør debatt!

Kl. 13.00: Slik integrerer du pridefargene i et kaffe latte-interiør uten at det blir glorete v/ Sesilia Gyllensjanse. (Husk at det er «ta tre, betal for to» fasanfjær #regnbuefargede på Sillas Stash hele juni!)

Kl. 15.00: Født i feil overkropp. Mammaen til Mille forteller om den lange veien fra å være hele nabolagets «flat-chested girl» til den topptunge baben hun er i dag.

– Jeg visste hele tiden at det ikke var meg. Heldigvis fikk jeg hjelp i tide.

Doktor Rank #siliconman oppsummerer mulighetene som finnes.

Kl. 17.00: Våt aften! Vinderen-swingers fyrer opp jacuzzien og orienterer om tilbudene i nabolaget (cruising, spillkvelder og BDSM).

Kl. 21.00: Skeiv eller skjev? Advokat Krogstad kåserer om det å miste en «sepe» kontra «såpe» i fengselsdusjen. (Ingen «sak» for liten til at ikke han tar tak i den! Eller hva, Torvald?)

Kl. 22.00: Høytlesing: Emmy #lillelerche leser fra sin nynorsk-pamflett «Min hjemmekamp» om å vokse opp med to au pairer, cis-mor og fraværende far.

Kl. 23.00: Ansiktsmaling med Jan Thomas. Om ikke aksjetrader’n din har hevet brynene til nå, hjelper garantert en dash highlight og glitterskygge #malecontouring

Helt til slutt, husk: Hvis en yummimummi heter (for eksempel) Gerd, men føler seg som Vendela Isabell, skal dette alltid respekteres.

#Happypride!

 • Følg debattene hos Aftenposten meninger på Facebook og Twitter

Serieskaper Lene Hval står bak stripene om Nora Helmer, som du kan lese på Aftenposten.no. Nora Helmer har også sin egen Facebook-side.

Les mer om

 1. Dollhouse
 2. Satire
 3. Dollhouse
 4. Au pair
 5. Vestkanten
 6. Tegneserie
 7. Humor