Emmy, ”Lille Lerche”, har fått sine første semesterkarakterer.

Spørsmålet er om de rekker til en ny Michael Kors-veske.

Lene Hval

Kjære klasseleder,

Da er karakterene endelig lokalisert og analysert, og det på en, både for meg og Torvald, TOTALT ukjent nettside: itslearning #barenavnet.

(Noter deg at vi til sommeren ønsker karakterene levert i bok, gjerne direkte til au pair så vi kan ta spørsmålene fortløpende.)

Uansett, etter å ha vært innom det meste av plausible passord i løpet av helgen, alt fra BUSINESSBABE til FOXY&CLEVER og til med SEXYBITCH, uten hell, kom Emmy, ”Lille Lerche”, oss ENDELIG til unnsetning sent søndag kveld (for øvrig etter å halt i land en respektabel pallplass i NM i cheerleading på Lillehammer) og kunne informere om at passordet var (hold deg fast) DRAWINGGIRL_03.

Lene Hval

Allerede her fikk vi jo en VISS følelse av hva som ventet, og sjokket ble ikke MINDRE da vi, vel inne på denne nettsiden, ble møtt av, ja – jeg vil si en kald skulder.

Ikke det at man nødvendigvis MÅ strø om seg med CATCHY overskrifter og LEKRE PHOTOS #coffetablekind, men det får da være måte på til LOW PROFILE.

(Er dette noe rektor har snekret sammen på gutterommet?)

Hverken jeg eller Torvald fikk i alle fall særlig lyst å klikke oss videre. Ei heller legge igjen noen som helst digitale fotavtrykk.

Snakk om å STÅ IGJEN på læringsplattformen når toget suser forbi!

Det er ikke ofte vi åpner en AMARONE CLASSICO sammen, men det så vi oss altså nødt til denne kvelden.

Lene Hval

Og godt var det, for ikke før hadde vi kommet oss inn i denne ALLE LÆRINGSPLATTFORMERS SKYGGEDAL, før vi i en mørk AVKROK snublet over et regelrett karakterdrap på vår egen lille Lerche: nemlig en SVAK femmer i matte.

(Hva hjelper det å kunne TEGNE EN HÅND aldri så mye når man ikke er i stand til å REGNE UT SIN EGEN BMI?)

Og det er nå vi lurer på hvordan dere egentlig ser for dere at dette skal avlønnes? Hva som er veiledende sats på en SVAK FEMMER i et marked som ALLTID har operert med faste takster pr. hele karakter?

(Til orientering: Pall-plassen på Lillehammer er verdivurdert til 2000ish ekskl/duskgebyr).

Flott hvis du (og rektor) kunne utarbeide et aldri så lite rundskriv med veiledende satser i vårt område.

Og HUSK! Aldri undervurder kraften i en Michael Kors-veske som blinker i det fjerne.

(BTW: Lille Lerche har skiftet passord til BUSINESSbabe_ 2019).


Serieskaper Lene Hval står bak stripene om Nora Helmer, som du kan lese hver lørdag på Aftenposten.no.

Nora Helmer har også sin egen Facebook-side.

Fikk du forresten med deg forrige Tegnehanne-stripe?: Vil du tjene millioner på å lage dine egne virale nyhetssaker? Her er mine fem HETE tips

Dollhouse-skaper: Finnes mange som Nora på CC Vest {{{silentplay:true}}} Skaperen av Dollhouse-serien, Lene Hval, forteller at hun får inspirasjon i nærområdet når hun skal raljere med vestkanten. Hun innrømmer at hun til tider også møter seg selv i døren.