Hey Siri #applegirl ! Topp hvis du sender denne meldingen videre til emoji-ansvarlig ☺

Nora etterlyser en emoji med VELTET FREGATT MED TRE PIKER #blondiner PÅ BROEN. Alle med botox og sjøkartet opp ned

Nora Helmer i Dollhouse har et par innspill til de 158 nye emojiene som ble lansert for noen dager siden.

Som dere vet, vi yummimummies elsker emojis #språkligesaccesoires og bruker dem for alt de er verdt.

Spesielt mammaen til Mille #periodedyslektiker har jo blomstret fryktelig opp etter at også hun fikk muligheten til å delta i det halvoffentlige og småskitne ordskifte. Et par innspill til de 158 nyankomne har vi likevel:

Flott at dere endelig har tatt med RØDHÅREDE #gingers i emoji-familien, selv om vi fremdeles synes utvalget er noe tynt. Gingers kommer jo i EN REKKE UNDERVARIANTER, noe flere her oppe har fått kjenne på kroppen (eller hva Torvald? #eksmann):

Fint hvis dere i fremtiden derfor kunne inkludere disse i deres SORTIMENT: Trofekone-ginger, kronisk gravide-ginger, i overkant forelsket-ginger, blikke-ginger, ginger med enorme poser under øynene, den onde bonusmor-ginger, hysterisk gråte-ginger, ginger-foster (kommer den innunder gingerparagrafen?) og ginger som har GRABBET TIL SEG både hytta på Hafjell, familiestedet på Hvasser OG penthousen i Fjordgløtt Park Panorama #såkaltegriskeginger.

Når det gjelder ACCESOIRES-UTVALGET er vi glade for den nye bagelen #lekker, selv om vi kjenner bakverket på gangen og SER at den inneholder GLUTEN #skjerpings.

Dessuten synes vi ikke den ser helt komplett ut. Vi savner MER PÅLEGGSTASH, som økologisk tofu skåret ut som snøkrystaller og/eller TRØFFELPATE MED BITTESMÅ ANSIKTER AV ROSEPEPPER. Supert hvis dere også kunne få lagt inn en CHAMPAGNE (gjerne en Bollinger) i stedet for denne kjedelige proseccoen #favelabobler. Og kanskje også en INFINITY-JACUZZI OG TESLA #emojistatements.

På den måten blir språket MER PRESIST og man unngår kjedelige misforståelser som: Jeg kommer og plukker deg opp i en TESLA (og ikke for eksempel i en helt ordinær Hyundai #fattigmannsuv).

Når det er sagt, hadde det gitt en EKSTRA DIMENSJON, spesielt til den private messengersamtalen, om dere også kunne SPESIFISERT BLONDINE-UTVALGET ytterligere med: Blondine med VEL MYE fillers, blondine med ALVORLIG ETTERVEKST og blondine som har gått ALL IN hva gjelder Black Friday #blackwarriorblonde.

For ikke å snakke om hvor mye mer økonomiske kommentarfeltene ville blitt med SAMMENSATTE OG HYPERDETALJERTE emojis! Ikke bare av bagels, biler og blondiner, men for eksempel av en VELTET FREGATT MED TRE PIKER #blondiner PÅ BROEN. Alle med botox, bagels og sjøkartet opp ned #tideneshetetokt #futureemojis #loveit <3


Serieskaper Lene Hval står bak stripene om Nora Helmer, som du kan lese hver lørdag på Aftenposten.no.

Nora Helmer har også sin egen Facebook-side.

Fikk du forresten med deg denne Tegnehanne-stripen, lest og delt av nesten 250.000: Mine anbefalinger til alle fruktbare kvinner