Meninger

Hei barnehagen, hva med PEPPERKAKEHUS MED FLATT TAK? De fleste barna bor i funkishus og vil da føle eierskap

  • Lene Hval

Kjære dere på Gullungen, slik skapes god stemning på avdelingen i adventstiden:

– Når det gjelder Lucia (eller LUSEFEIRINGEN som vi her oppe kaller det, oppbevar gjerne stjernegutt-hattene kjølig fra år til år!), kunne dere lagt den til en annen dag, for eksempel neste fredag?

Det er nemlig Cava-mingel #bobleblizz på pilatesen tirsdag 12 #smilefjes

Dessuten:

Ikke kall det adventskalender når det er APPELSIN MED NELLIKSPIKER dere mener. Christopher Niels (Bob) er vant med å få slalåmbriller og/eller Iphone i gavekalenderen. Ikke rart han blir skuffet når han får krydderspiker! Det hadde dere blitt òg, hvis dere hadde sett for dere HOLZWEILER-SKJERF #åretsmusthave og fått pepper.

Julekurver/papirlenker: Vi har i år utarbeidet en egen FAMILY-MOODBOARD (i fellesskap med Torvald og kone #bonusmor) i midnightblue og konjakk #åretspalett.

Fint hvis dere kunne skaffe silkepapir i disse fargene. HELST GJENNOMFARVET, MED GLANS. Kjempelekkert til en litt mørk edelgran #platåhugget.

– Pepperkaker: I fjor fikk Bob med seg hjem en pepperkakemann med FLOSSHATT OG KJOLE #pepperqueer.

Antagelig en av Lars-Jeanettes sine (eller hva heter han hvis pappa er dame i partallsuker?)

Uansett, vi synes et klassisk stettefat kler KJØNNSAVKLARTE pepperkakemenn – og damer best. Akkurat som vi foretrekker ØKOLOGISK VILLRIBBE og ikke SLAPP OPPDRETTSGRIS #svinepels på julaften.

– Artig at dere har oppdatert julekrybben med TO DUPLO-JOSEF´ER #veldig2017.

Men, og dette har jeg diskutert med flere, vi savner en liten SURROGAT-MARIA #bratz der på siden.

Det MÅ jo være noen som har båret frem LILLE LEGO-JESUS? (eller har pappaen til Lars-Jeanette #denhelligehånd en finger med i spillet her og?)

– Ikke syng: Så gjør vi så når vi VASKER vårt gulv. Ingen gjør det lenger. Vi STRYKER heller ikke vårt tøy eller GÅR til kirken. 9 av 10 familier i området har au pair og kjører Tesla. Også til kirken på julaften. Spesielt til kirken på julaften, faktisk #teslatower.

– Pepperkakehus: Hadde det, for en gangs skyld, gått an å lage PEPPERKAKEHUS MED FLATT TAK #kvalitetsbygg? De fleste barna på avdelingen bor jo i funkishus og vil lettere føle eierskap. (Og la nonstopen være).

– Dropp omgangssyke og fibromyalgi i adventstiden. Det legger en DEMPER på stemningen.

Hvis dere først ser for dere EN TREDAGERS, gå for KRYSTALLSYKEN. Så slipper vi å få unødvendige bilder #favelafotos i hodet.

God adventstid!


Serieskaper Lene Hval står bak stripene om Nora Helmer, som du kan lese hver lørdag på Aftenposten.no.

Nora Helmer har også sin egen Facebook-side.

Fikk du forresten med deg forrige Tegnehanne-stripe?: Superheltene vi trenger

Les mer om

  1. Dollhouse