Jacuzzi er så «last year». Nå er det isbading som gjelder!

Isbading leverer! Hashtag: lykkerush.

Iskald hav-slush er naturens egen peeling!

Sitter du fremdeles i en lunken jacuzzi og speider etter en prins (i hvit Tesla) som kan redde deg fra strømuhyret? Glem det.

Nå er det isbad med lykkerushgaranti som gjelder. Helt gratis.

Kjære badeyummi 40+!

Lørdag ettermiddag skjer det. Da skrur vi den biologiske klokken et tiår tilbake! Minst.

Det er bare å møte opp på bryggen til Pippen (von Silketopp) i det aftensolen bikker Nesoddlandet og forvandler Bygdøykilen til en herlig (og instavennlig) pink gin #loveit.

Pakk med deg en fresh og lekker badedrakt, gøyal lue (husk: Du er kirsebæret i havsorbeten), Uggs, doble frottéhåndklær, badekåpe, svømmedyktig au pair, nyladet Iphone og en stor termos med varm og god afterbath-tea.

Gjerne også et duftlys. «White harmony» og «crispy snowcrush» fjerner effektivt all dunst, enten det kommer fra heksegrytene på Nesodden eller fossilcruisene til Kiel.

Flott hvis alle også kan huske å «preppe» litt på forhånd. Rufsete bikinilinje og blåhvite karantenekinn kan legge en demper på lykkerushet. For ikke å snakke om nuppete badekåpe, tynnslitte håndklær og/eller uekte Uggs #støggs. (Tips: Icebath kit med maks vinterglød-effekt fra L’Oceàn kan være en god investering.)

Har du litt størrelse på pandemihandlesene, kan dette enkelt skjules med drapering og/eller en strategisk plassert volang. Ved utpreget grevinneheng bør du imidlertid være obs på nordavinden. Får den først tak, blåser du over til Heksebekk før du får ropt «juhu» (og dit vil du ikke).

Vinterkviser, derimot, er ikke noe å bekymre seg for. Iskald hav-slush er naturens egen peeling! Har du hengelokk, hamsterkinn eller andre issues, er de garantert borte når du kommer opp igjen #seatherapy.

For ikke å snakke om hvilken icebreaker kalde bad er for korte, to-the-point-samtaler! (NB! Begynner du å snakke på rim har du vært uti lenge nok.)

Hopp i badekåpen og start å hashtagge: Isbading leverer/kickstart2022. Og når likesene begynner å tikke inn, lover jeg du vil kjenne det helt ned i eggstokkene #lykkerush.

(Bare å krysse fingrene for at det ikke er nyrebekkenbetennelse.)

NB! Ikke glem vannfast mascara.


Serieskaper Lene Hval står bak stripene om Nora Helmer, som du kan lese på Aftenposten.no. Nora Helmer har også sin egen Facebook-side.