Det handler ikke om ytringsfrihet

  • Yousef Assidiq

Hadde jeg hatt en Fritt Ord pris ville jeg levert den tilbake på dagen.

Yousef Assidiq

Jeg har lenge vært en fan avStiftelsen Fritt Ord. I dag har de bevilget75.000 kroner til Fjordman som tar til orde for deportasjon av muslimer fraEuropa og som gjerne mener at man kan bruke makt om nødvendig.

Jeg selv mener at det skal være fullstendig oguinnskrenket ytringsfrihet, men jeg mener også at det skal være opptil et hvertmedium og enhver organisasjon hvem de velger å slippe til og aktivt støtte.

I dette tilfelle har Fritt Ord sluppet til enstemme som har blitt referert til og brukt som argumentasjon av en terroristfor handlingene han utførte. Det er ingen tvil om at Peder Nøstvold Jensen varen av de største ideologene som Anders Behring Breivik ble inspirert av.

Like lite som jeg kan støtte en organisasjon somøkonomisk støtterAnjem Chaudaryi hansideologiske krig mot Vesten, så kan jeg heller ikke støtte en organisasjon somøkonomisk støtter Peder Nøstvold Jensen slik at han kan bli legitimert ogfortsette kampen sin mot den muslimske minoriteten i Europa.

Dette handler ikke om å forsvare ytringsfriheten,det handler om å økonomisk støtte noens ytringer og det er det som StiftelsenFritt Ord gjør i dette tilfelle. Det kan jeg ikke på noen som helst måtestøtte. Fra og med nå ønsker jeg ikke å ha noe med denneorganisasjonen å gjøre.Haddejeg hatt en Fritt Ord pris ville jeg levert den tilbake på dagen, og etter detteville jeg ikke ha tatt i den som den så ble kastet etter meg!