Jeg ønsker meg et program der mediesjefene selv setter søkelyset på mediene og kritiserer seg selv og hverandre | Kristin Clemet

Hadde vi hatt et slikt program, hadde kanskje programlederen nå spurt hvorfor i all verden en politisk kommentator ikke kan være kjæreste med en politiker.

Dette er en kommentar. Kommentarene skrives av Aftenpostens kommentatorer eller fast tilknyttede spaltister. Kommentarene gir uttrykk for skribentens analyser og meninger. Hvis du ønsker å svare på kommentaren, kan du lese hvordan her.

Da jeg satte meg ned for å skrive denne artikkelen, ble oppmerksomheten min trukket mot et TV-program som jeg hadde på i bakgrunnen. Jeg ble så revet med at jeg bestemte meg for å skrive om programmet fremfor det jeg opprinnelig hadde tenkt å skrive om.

Det er et program på dansk TV2 som jeg ofte ser på. Programmet heter Presselogen, og det er et ukentlig program der deltagerne diskuterer dekningen av de sakene som har dominert mediene den siste uken. Deltagerne er fremtredende journalister og redaktører i dansk presse.

Les hele saken med abonnement