Snart ferie? Slik får du bukt med flyskammen! | Dollhouse

Sliter du med flyskam? Kjenner du at du er redd for å bli kjent igjen av cabin-crewet? At du ser for dreven ut når du klistrer på bagasje-tagen? Her er noen tips før avgang.

Dette er en kommentar. Kommentarene skrives av Aftenpostens kommentatorer eller fast tilknyttede spaltister. Kommentarene gir uttrykk for skribentens analyser og meninger. Hvis du ønsker å svare på kommentaren, kan du lese hvordan her.

1. Skaff deg kunnskap. Hvor stort Co2-avtrykk utgjør egentlig en liten tur til Marbella? I motsetning til å tilbringe hele ferien på Hvasser #hvasseste, hvor det både er kaldt i vannet, båtfolk og flått. Og risiko for borelia. Hvor mye mer miljøskadelig er ikke en lang antibiotikakur enn et kort besøk på Nikki beach?

2. Planlegg turen godt. Start allerede i tax-free-butikken. Kjøp økologisk solkrem, gå for en svanemerket lipgloss som ikke er testet på pelsdyr. Sørg også for en god foundation som skjuler skamrødmen ved innsjekk. (Revitalift Fly Perfect fra Norwegians invisible-shame-serie er topp!)

Les hele saken med abonnement