Kommentar

I dag får du ny papiravis

  • Espen Egil Hansen
    Espen Egil Hansen
    Sjefredaktør
Aftenpostens siste førsteside med «kula» og Aftenpostens første forside med ny logo.

Den siste tiden har vi jobbet med å pusse opp avisen, og i dag får du se resultatet.

Kommentar
Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Du vil oppdage at avisen har fått et mer moderne, luftig og tydelig visuelt uttrykk. Avisen skal være lettere å lese. Ved å tydeliggjøre fakta, tall og grafer vil vi gjøre det lett å få god oversikt, og vi vil fremheve de gode bildene.

Aftenpostens førsteside i 1862.

For at sporten skal bli enklere å finne, har vi lagt den bakerst i del 2. Seksjonen med debatt og Si;D har vi flyttet til del 1 rett etter nyhetene. Du vil fortsatt finne alle de faste spaltene i avisen.

  • Har du ikke sett det nye designet? Her kan du lese dagens eavis

Vi benytter også anledningen til å ta tilbake den opprinnelige logoen fra 1861. Den har vært til restaurering i London og skal igjen pryde våre forsider på papir og digitalt.

I en tid da fakta og medier er under angrep, ønsker vi å markere at vi har vært her lenge. Våre ambisjoner om fortsatt å bringe kvalitetsjournalistikk ligger fast.

For selv om layouten vår er endret, vil journalistikken være den samme gode. Og vi skal hver dag gjøre vårt beste for å levere Norges beste journalistikk om det som skjer i Norge og i verden.

Har du innspill om det nye designet? Send oss gjerne ros og ris på 2286@aftenposten.no.


PS! På grunn av en teknisk feil er noen sider i den første avisen blitt uleselige. Vi beklager! Dette har ikke noe med nytt design å gjøre.

Les mer om

  1. Journalistikk
  2. Aftenposten
  3. Espen Egil Hansen